AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fifa 20 Origin Nasıl İndirilir?

SoruCevap

Yeni Üye
Fifa 20 Origin nasıl indirilir? Bu sorunun cevabı oldukça basittir. İlk olarak, Fifa 20 Origin resmi web sitesine girin. Ardından, hesap oluşturun ve oturum açın. İndirme bölümüne gidin ve Fifa 20’yi seçin. İndirme işlemi başladığında, sabırla bekleyin. İndirme tamamlandığında, oyunu kurmak için kurulum sihirbazını takip edin. Kurulum tamamlandıktan sonra, oyunu başlatarak keyifle oynamaya başlayabilirsiniz. Fifa 20 Origin nasıl indirilir sorusuna bu şekilde yanıt verebiliriz.
İçindekiler

Fifa 20 Origin Nasıl İndirilir?​

Fifa 20, popüler futbol oyununun en son sürümüdür ve Origin adı verilen dijital oyun platformu üzerinden indirilebilir. Fifa 20 Origin nasıl indirilir? İşte adım adım yapmanız gerekenler:

Fifa 20 Origin indirmek için ne yapmalıyım?​

Fifa 20’yi indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Adım: Origin İstemcisini İndirin​

İlk olarak, Fifa 20’yi indirmek için Origin istemcisini indirmeniz gerekmektedir. Origin istemcisini resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra kurulum dosyasını çalıştırarak Origin’i bilgisayarınıza yükleyin.

2. Adım: Origin Hesabı Oluşturun veya Giriş Yapın​

Origin istemcisini bilgisayarınıza başarıyla yükledikten sonra, bir Origin hesabı oluşturmanız veya mevcut bir hesapla giriş yapmanız gerekmektedir. Hesap oluşturmak için istemcideki “Hesap Oluştur” veya “Giriş Yap” seçeneklerini kullanabilirsiniz.

3. Adım: Fifa 20’yi Satın Alın veya Kütüphanenizden Seçin​

Origin hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Fifa 20’yi satın almak için mağaza bölümüne gidin veya daha önceden satın aldıysanız kütüphanenizden seçin. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra Fifa 20, hesabınıza eklenir.

4. Adım: Fifa 20’yi İndirin ve Yükleyin​

Fifa 20’yi indirmek ve yüklemek için Origin istemcisindeki “Oyunlarım” veya “Kütüphane” bölümüne gidin. Burada, Fifa 20’yi bulun ve “İndir” veya “Yükle” seçeneğini tıklayın. İndirme ve yükleme işlemi tamamlandığında, Fifa 20 oynamaya hazır olacaktır.

5. Adım: Oyunu Başlatın ve Keyfini Çıkarın​

Fifa 20’yi başlatmak için Origin istemcisindeki “Oyunlarım” veya “Kütüphane” bölümünden oyunu bulun ve “Oyna” seçeneğini tıklayın. Oyun başladığında, futbol dünyasının keyfini çıkarabilirsiniz.
Yukarıdaki adımları takip ederek Fifa 20’yi Origin üzerinden indirebilir ve oynayabilirsiniz. Fifa 20, futbol severler için heyecan dolu bir deneyim sunmaktadır. İyi oyunlar!

Fifa 20 Origin Nasıl İndirilir?​

Fifa 20 Origin Nasıl İndirilir?
Origin indirme sayfasına gidin ve Fifa 20’yi seçin.
Üye olun veya giriş yapın.
Oyunu satın alın veya ücretsiz deneme sürümünü indirin.
Oyunu indirin ve kurulumu başlatın.
Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatın ve keyfini çıkarın.

Fifa 20 Origin Nasıl İndirilir? Origin indirme sayfasına gidin ve Fifa 20’yi seçin.
Üye olun veya giriş yapın.
Oyunu satın alın veya ücretsiz deneme sürümünü indirin.
Oyunu indirin ve kurulumu başlatın.
Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatın ve keyfini çıkarın.

Geri