Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Fiat Punto alirken nelere dikkat edilmeli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Fiat Punto alırken nelere dikkat edilmeli?​

araç alırken bence önce değişensiz,boyasısız ve düşük km de olmasına dikkat edin. çok km yapacaksanızda dizel almanızda fayda var. sahibindendeki ilan daha mantıklı geldi bana. benim tavsiyem 2008 ve sonrası almanız… hem city sorunu olma riskiş daha az…

Fiat Punto kaç km yapar?​

Fiat Punto kaç km yapar?
Bence fire motor rahat 1000000 km yapar.Ama kullanıcısı bu kadar tahammül etmez işte. multijet motorlar 700-800 bini çok rahat görür tabikide bakım şart..

Fiat Punto üretimi durdu mu?​

Fiat Punto üretimi durdu mu?
Geçtiğimiz yıllarda Fiat Punto’nun üretimi sona erdi ve piyasadan kaldırıldı. Yerini ise Fiat Egea Hatchback’e bıraktı.

Fiat Punto en dolu modeli hangisi?​

1.3 multijet içerisinde 6 farklı paket var. Bunların içerisinden sadece lounge paketinin göğüs dizaynı farklı. Yanılmıyorsam lounge en dolu paket olarak geliyor. sonrasında büyükten küçüğe olarak popstar – pop – easy – dynamic oluyor. Evo ise 3 pakete sahip.

Fiat Punto yeni kasa ne zaman?​

Fiat Punto yeni kasa ne zaman?
2023’te piyasaya sürülecek.

Fiat Punto hangi ülkede üretiliyor?​

Fiat Punto hangi ülkede üretiliyor?
Puntoların tamamı İtalya da üretiliyor.
Fiat Punto 1.4 benzinli ne kadar yakar?​
Yakıt deposu hacmi 45 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 7.4 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.7 lt/100km ve ortalama olarak da 5.7 lt/100km yakıt tüketiyor.

Punto 1.3 Multijet ne kadar yakıyor?​

Punto 1.3 Multijet ne kadar yakıyor?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 45 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.4 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.7 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.7 lt.

Fiat Punto en son ne zaman üretildi?​

Fiat Punto en son ne zaman üretildi?
Fiat Punto
Üretici | Fiat
Üretim | 1993–günümüz 1.Nesil – 1993-1999 2.Nesil – 1999-2003 2.Nesil facelift – 2003-günümüz
Selefi | Fiat Uno
Halefi | Fiat Grande Punto

Fiat Punto nerede üretiliyor?​

Punto hangi motor?​

Punto hangi motor?
Fiat Grande Punto
Benzerleri | Alfa Romeo Mi.To Fiat Linea Opel Corsa
Teknik Özellikler
Motor | Aşağıya bakınız
Şanzıman | 5 ileri düz vites 5 ileri otomatik vites

Fiat Punto 2022 ne zaman çıkacak?​

Fiat Punto 2022 ne zaman çıkacak?
PSA ve FCA’nın birleşmesiyle kurulan Stellantis, resmi bir sunum esnasında Fiat’ın tamamen yeni bir B segmenti model çıkaracağını duyurdu. Söz konusu aracın, Stellantis bünyesindeki markalarla ortak bir mimari kullanacağı da belirtildi.

Fiat 199 ne demek?​

Hintli Punto 2005 yılında Fiat’ın Proje 199 adını verdiği proje ile ortaya çıkan Fiat Grande Punto, 2009 yılında Evo adını almıştı. Şimdiyse Fiat Abarth Punto olarak Hindistan’da serüvenine devam edecek. 2015 yılı itibarı ile Hindistan’da 1,284,567,845 insan yaşadığı tespit edildi.

Fiat Punto yerli üretim mi?​

Fiat Punto yerli üretim mi?
PUNTO YERİNİ YENİ 500’E BIRAKIYOR Bu modellerin hepsi İtalya’da üretilecek. İhracat için düşünülen yeni Alfa Romeo Giulia sedan ise 2016’da İtalyan fabrikalarının üretim bandından çıukacak.

Punto hangi firma?​

Punto hangi firma?
Punto, 1992 yılında kurulan Motorfan Elektrik San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde üretilen ankastre markasıdır.

Fiat Punto alırken nelere dikkat edilmeli?​

Araç alırken dikkat edilmesi gereken faktörler arasında değişensiz, boyasız ve düşük kilometreli olması oldukça önemlidir. Eğer çok kilometre yapmayı planlıyorsanız, dizel bir araç tercih etmek faydalı olabilir. Sahibinden ilanları genellikle daha mantıklı olabilir. Tavsiyem, 2008 ve sonrası modelleri tercih etmeniz, böylece daha az şehir içi sorunuyla karşılaşma riskinizi azaltabilir.

Fiat Punto kaç km yapar?​

Fiat Punto'nun fire motorunun rahatlıkla 1.000.000 km yapabileceği söylenebilir. Ancak genellikle kullanıcılar bu kadar yüksek kilometreli araçları tercih etmeyebilirler. Multijet motorlar ise 700-800 bin kilometreyi rahatlıkla görebilir, ancak bakımının düzenli bir şekilde yapılması önemlidir.

Fiat Punto üretimi durdu mu?​

Evet, geçtiğimiz yıllarda Fiat Punto'nun üretimi sona ermiş ve piyasadan kaldırılmıştır. Yerini Fiat Egea Hatchback almıştır.

Fiat Punto en dolu modeli hangisi?​

Fiat Punto'nun en dolu modeli 1.3 Multijet motorlu araçlarda genellikle "Lounge" paketi olarak bilinir. "Lounge" paketi genellikle diğer paketlere göre daha fazla donanım ve konfor sunar. Sıralama büyükten küçüğe doğru; Lounge, Popstar, Pop, Easy, Dynamic ve Evo şeklindedir.

Fiat Punto yeni kasa ne zaman?​

Fiat Punto'nun yeni kasa modeli 2023 yılında piyasaya sürülecek.

Fiat Punto hangi ülkede üretiliyor?​

Fiat Punto modellerinin tamamı İtalya'da üretilmektedir.

Fiat Punto 1.4 benzinli ne kadar yakar?​
Fabrika verilerine göre, Fiat Punto 1.4 benzinli modelin şehir içi yakıt tüketimi 7.4 lt/100km, şehir dışı tüketimi 4.7 lt/100km ve ortalama olarak 5.7 lt/100km civarındadır.

Punto 1.3 Multijet ne kadar yakıyor?​

Punto 1.3 Multijet modelinin yakıt tüketimi şehir içi 7.4 lt/100km, şehir dışı 4.7 lt/100km ve karma kullanımda ise 5.7 lt/100km civarındadır.

Fiat Punto en son ne zaman üretildi?​

Fiat Punto modelleri, 1993 yılından bu yana üretilmekte olup, 2. Nesil facelift versiyonları 2003 yılından günümüze kadar üretimde kalmıştır.

Fiat Punto nerede üretiliyor?​

Fiat Punto modelleri İtalya'da üretilmektedir.

Punto hangi motor?​

Fiat Punto'nun motor seçenekleri arasında 5 ileri düz vites veya 5 ileri otomatik vites seçenekleri mevcuttur. Detaylı motor seçenekleri için aracın spesifikasyonlarına bakmanız faydalı olacaktır.

Fiat Punto 2022 ne zaman çıkacak?​

Fiat Punto'nun 2022 modeli hakkında detaylı bilgiye sahip değilim, ancak Stellantis'in yeni B segmenti modeli çıkaracağı bilinmektedir.

Fiat 199 ne demek?​

Fiat Proje 199 olarak adlandırılan projenin bir sonucu olarak Fiat Grande Punto ortaya çıkmıştır. Bu proje Hindistan'da Fiat Abarth Punto olarak devam etmektedir.

Fiat Punto yerli üretim mi?​

Fiat Punto modelleri, İtalya'da üretilmektedir ve yerini yeni modellere bırakmıştır.

Punto hangi firma?​

Punto markası, Motorfan Elektrik San. ve Tic. Ltd. Şti. çatısı altında üretilen bir ankastre markasıdır. Fiat Punto ise Fiat tarafından üretilen bir otomobil markasıdır.

Geri