AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fiat 500l sasi numarasi nerede?

Editör

Yeni Üye

Fiat 500l şasi numarası nerede?​

Şasi numarası yolcu koltuğunun olduğu kısımda paspası kaldırınca bir kapak göreceksin orada yazıyor motor numarası sanıyorum yok orda motor numarasını serviste bilezor okuyorlar ayna yardımıyla diye biliyorum. Kolay gelsin.

Dacia şase numarası nerede?​

Dacia şase numarası nerede?
Şase numarası nerede bulunur? Aracınızın ön camındaki veya sol ön kapı direğindeki şase numarası veya motor bölmesinin sol alt köşesinde ön tekerleğin veya çamurluğun sol üst kısmındaki şase ile birleştiği yerde, ön kaputun ön ucunda veya zeminde bulunabilir.

Araç şasesi nerede?​

Şaseler aracın bir kaza anında alınan darbeyi optimum olarak emilişini ve aracın ön ve arka kısmındaki güvenliği sağlayan ana iskelet kısmıdır.

Fiat Tipo şase numarası nerede?​

Fiat Tipo şase numarası nerede?
Şasi numarası çoğunluk kaput altında veya motorun üst kısmında yer alır.

Duster şasi numarası nerede yazar?​

Motor ve şasi numarası nerede yazar?​

Motor ve şasi numarası nerede yazar?
Şasi numarası genellikle kaputun altına yerleştirilen küçük bir metal plakanın üzerine ekleniyor. Motor üzerinde ise kabartma şeklinde görebilirsiniz. Birçok araçta bu iki yerin yanında sürücü tarafındaki kapının iç kısmında da yer alabilir.

Şase Podye direk neresi?​

Podye Neresi? Araçlarda ön kapının bitiminden ön farlara kadar olan kısımda bulunan şasi parçasına podye adı verilir. Daha basit bir anlatımla çamurluğun arkasındaki şasi elemanıdır. Genellikle araçlarda kaput açıldığında görülebilir.

Şase numarasından aracın özelliklerini nasıl öğrenirim?​

Şase numarasından aracın özelliklerini nasıl öğrenirim?
İlk adım, şasi numarasını öğrenmektir. Satıcı ile iletişime geçip şasi numarasını istedikten sonra internet üzerinden şasi numarası sorgulaması yapan siteleri ziyaret etmelisiniz. Burada aracın üretim yılı, model ismi, üretim yeri ya da motor hacmi gibi kritik bilgileri görebilirsiniz.

Motor şase numarası sorgulama nasıl yapılır?​

Şase Numarası İle Sorgulama ”S” harfi yazılır ve hemen ardından boşluk verilip şase numarası yazılıp, ”5664” numarasına SMS gönderilir. Bu kapsamda araca ilişkin tüm hasar bilgileri şase numarası üzerinden öğrenilir. Bilgiler işlem yapılan telefona SMS ile gönderilir.

Fiat 500L şasi numarası genellikle aracın ön camının alt kısmında, sol ön kapı direğinde veya motor bölmesinin sol alt köşesinde bulunmaktadır. Şasi numarası, aracın kimlik belgesi niteliğindeki benzersiz bir numaradır ve aracın üretim yılı, modeli, motor hacmi gibi önemli bilgileri içerir. Bu numara genellikle metal bir plakanın üzerine işlenmiştir.

Dacia şase numarası da genellikle aracın ön camının alt kısmında veya sol ön kapı direğinde bulunabilir. Şase numarası, aracın benzersiz kimlik bilgilerini içerir ve aracın belgelerinde yer alır.

Araç şasesi, aracın ana iskeletini oluşturan ve bir kaza anında alınan darbeleri emen yapıdır. Bu yapı, aracın ön ve arka kısmındaki güvenliği sağlar.

Fiat Tipo'nun şasi numarası genellikle kaputun altında veya motorun üst kısmında yer alır. Bu numara da aracın benzersiz kimlik bilgilerini barındırır.

Duster veya diğer otomobillerin şasi numaraları genellikle kaputun altında küçük bir metal plakanın üzerinde yer alır. Ayrıca motorun üzerinde de kabartma şeklinde görebilirsiniz. Şasi numarası genellikle aracın kimlik bilgilerini ve üretim detaylarını içerir.

Şasi numarasından aracın özelliklerini öğrenmek isterseniz, öncelikle şasi numarasını öğrenmeniz gerekmektedir. Ardından, bu numarayı satıcıdan veya araç belgelerinizden alarak internet sitelerinde şasi numarası sorgulaması yapabilirsiniz. Bu sayede aracınızın üretim yılı, modeli, motor hacmi gibi birçok önemli özelliğini öğrenebilirsiniz.

Motor şase numarası sorgulaması yapmak isterseniz "S" harfini yazdıktan sonra boşluk bırakıp şasi numarasını yazarak "5664" numarasına SMS gönderebilirsiniz. Bu sayede aracınızla ilgili tüm hasar bilgilerine erişebilirsiniz. Bilgiler size SMS ile gönderilecektir.

Geri