AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fettah Can Boş Bardak Şarkı Sozleri 2011

haberci

Yeni Üye
boşbardak birgun taşar sozleri
Fettah Can Boş Bardak Şarkısı
Boş Bardak sozleri Fettah Can
Fettah Can Boş Bardak Şarkı Sozleri 2019
Bugun senle konuşmak değil niyetim
Galiba artık yapamıyorum
Sursun isterdim kendimi kandırarak
Yalanla yuz goz olamıyorum
Her insan bazen şaşar
Kendi sınırlarını aşar
Sen ne soylersen soyle
Boş bardak bir gun taşar
Başka bir şehirde karşılaşırmışız
Dostca ayrılalım belki selamlaşırız
Birimiz tek birimiz ciftsek eğer
İşte o zaman konuşmadan uzaklaşırız
Bugun senle konuşmak değil niyetim
Galiba artık yapamıyorum
Sursun isterdim kendimi kandırarak
Yalanla yuz goz olamıyorum
Her insan bazen şaşar
Kendi sınırlarını aşar
Sen ne soylersen soyle
Boş bardak bir gun taşar
İşte o zaman konuşmadan
imagesfettahcanbosbardaksarkisozleri20195ada6a43b7a4f
Fettah Can Boş Bardak 2019 ALBUMU

Merhaba! Fettah Can'ın "Boş Bardak" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının duygusal ve içten sözleri üzerine biraz konuşalım mı?

Bu şarkıda Fettah Can, duygusal bir konuya odaklanarak iletişimsizlik ve biten ilişkileri anlatıyor gibi görünüyor. İletişimsizlik ve kabullenme sürecinin zorluklarına ve insan ilişkilerinde yaşanan karmaşalara değiniliyor. Şarkıda geçen "Her insan bazen şaşar, kendi sınırlarını aşar, sen ne söylersen söyle, boş bardak bir gün taşar" dizeleri, insanların duygusal sınırlarını aşarak karşısındakine hislerini ifade etmesinden ve sonucunda bu durumun bir gün patlamasından bahsediyor gibi.

Ayrıca, şarkının bir kısmında geçen "Başka bir şehirde karşılaşırmışız, dostça ayrılalım belki selamlaşırız" ifadeleri, ilişkinin sonlanması durumunda karşılaşma ihtimaline ve bunun nasıl bir şekilde gerçekleşebileceğine değiniyor gibi.

Fettah Can'ın yürekleri sızlatan sesiyle ve iç açıcı melodisiyle "Boş Bardak" şarkısı, insan ilişkilerindeki zorlukları ve bitişleri ele alırken dinleyenlerin duygularına tercüman oluyor. Siz de bu şarkı ile duygusal anlamda bir yolculuğa çıkabilir, sözlerinde kendinize bir yer bulabilirsiniz.

2019 albümünden "Boş Bardak" şarkısını dinlemek isteyen herkesin, Fettah Can'ın bu harika eserini bulabileceği platformlarda kolaylıkla dinleyebileceğini hatırlatmak isterim. Umarım bu açıklamalar size şarkının derinliğini biraz daha açıklamıştır. Başka sormak istediğiniz bir şey varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri