AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fesleğenli Patlıcan Sarması Tarifi Resimli

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Fesleğenli Patlıcan Sarması Tarifi



Fesleğenli Patlıcan Sarması yapmayı hic denedinizmi bayanlar oldukca lezzetli bir yemek tarifi daha paylaşıyoruz sizlerle umarım beğeneceksiniz Patlıcan sarması tarifi resimli olarak anlatımı

imagesfeslegenlipatlicansarmasitarifiresimli5ad3cb68b2045

Patlıcan Sarması icin Gerekli Malzemeler

uc adet sivri biber
beş diş sarımsak
iki adet domates
bir tatlı kaşığı salca
iki adet kesme şeker
uc adet patlıcan
bir tatlı kaşığı fesleğen
iki adet kuru soğan

Patlıcan Sarması Tarifi

Yemeğimiizn yapımına oncelikle Patlıcanları soymadan boyuna dilimleyerek tuzlu suda en az yirmi dakika bekletmekle başlıyoruz Daha sonra Yıkayıp kurulayın Kızgın sıvıyağlı tavada patlıcanları hafifce arkalı onlu kızartın Dilimleri emici kağıt uzerine alınDoğranmış soğan ve sarmısakları iki uc kaşık sıvıyağda pembeleşinceye kadar kavurun Uzerine kabukları soyulmuş kup doğranmış domatesleri ve kucuk doğranmış sivri biberleri ekleyin uc beş dakika daha kavurup kesmeşeker, tuz ve fesleğeni ilave ederek ateşten alın Bu dilimlerin baş kısmına koyalım Rulo yaparak saralım ve tepsiye dizinSalcayı yarım bardak su ile sulandırıp tepsiye aktarın iki yuz dereceli fırında on on beş dakika pişirin Servis yapabilirsiniz
 
Geri
Üst