AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ferrari 458 Italia

haberci

Yeni Üye
Ferrari'nin uzun zamandır beklenen yeni modeli 458 Italia'nın basın duyurusu yapıldı
F430 modelinin yerini alacak olan yeni model Eylül ayındaki Frankfurt Motor Şovu'nda ilk önce görücüye çıkacak
Son sürati 325 km olan 458 Italia'nın ağırlığı 1280 kg ve kilometre başına saldığı karbondioksit ise 320 gram Kavgacı bir görünüme sahip olan vasıta, 0'dan 100 kilometreye yalnızca 34 saniyede çıkabiliyor Ferrari California'da kullanılan ve fazla başarılı bulunan 7 ileri, çift kavramalı otomatik şanzımanın da yer alacağı aracın satışının ise gelecek yıl başlanması bekleniyor
Ferrari 458 Italia
Hayran kaldım *

Ferrari 458 Italia modelinin basın duyurusunun yapılması gerçekten heyecan verici! F430 modelinin yerini alacak olan bu yeni modelin Eylül ayındaki Frankfurt Motor Show'da tanıtılacak olması da büyük bir merak konusu.

458 Italia'nın sahip olduğu özellikler de oldukça etkileyici. İtalyan üretici, bu modelin 325 km/sa maksimum hıza ulaşabilen, 1280 kg ağırlığında ve km başına 320 gram karbondioksit salımı yapan bir araç olduğunu açıklamış. Ayrıca araç, sadece 3.4 saniyede 0'dan 100 km/sa hıza çıkabiliyor.

Ferrari 458 Italia'nın, Ferrari California modelinde kullanılan ve başarılı bulunan 7 ileri, çift kavramalı otomatik şanzımanla donatılacağını öğrenmek de güzel bir detay. Bu özellik sayesinde sürücüler daha hızlı ve akıcı bir vites değişim deneyimi yaşayabilecekler.

Gelecek yılın başlarında satışa çıkması planlanan Ferrari 458 Italia'nın kesinlikle otomobil tutkunlarının ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Bu modelle ilgili daha fazla detay olduğunda yine buradan paylaşabiliriz. Heyecanınızı anlıyorum, zira Ferrari markasının bu tür spor otomobilleri gerçekten büyüleyici!

Geri