Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Feridun Gecgel nereli?

Editör

Yeni Üye

Feridun Geçgel nereli?​

Urfalı İş Adamı Feridun Geçgel, Başkan Beyazgül ve beraberindekilere fabrikadaki yapılan çalışmaları anlattı. Yaklaşık bin işçinin çalıştığı ve 71 ülkeye ihracat yapan ASTOR transformers fabrikasına hayran kalan Beyazgül ve Yıldız, Geçgel kardeşleri kutladı.

Astor enerji sahibi kimdir?​

Şanlıurfalı Enver Geçgel’in şirketi Astor A.Ş., transformatör (trafo) üretiminde dünyada ilk beş arasına girmeyi başardı. Firma ayda 3 bin adetlik üretim kapasitesiyle, iç paçarın lideri ve 58 ülkeye de ihracat gerçekleştiriyor.
Astor Genel müdür?​
Enver Gecgel – genel müdür – ASTOR A.Ş.

Astor ne malı?​

Astor ne malı?
Astor 37 yıllık deneyim ve tecrübesi ile yoluna devam eden, Türkiye’nin ilk yerli transformatör üreticilerinden.

Astor kaçıncı sırada?​

Astor kaçıncı sırada?
Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye Araştırması sonuçlarına göre, ASTOR 2020 yılında 28 basamak yükselerek 252. sırada yer aldı.

Astor aş ne iş yapar?​

ASTOR, 35 yılı aşkın bilgi birikimi ile transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektöre yön veren, yenilikçi ve dünya çapında ülkemizi başarı ile temsil eden bir firmadır.

Astor ne üretiyor?​

HAKKIMIZDA. ASTOR 40 yılı aşkın bilgi birikimi ile transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektöre yön veren, yenilikçi ve dünya çapında ülkemizi başarı ile temsil eden bir firmadır.
Astor kac otobusu var?​
Astor Seyahat Hakkında Şanlıurfa’nın önde gelen otobüs firmalarından biri olan Şanlıurfa Astor Turizm, 42 araçlık otobüs filosuyla hizmet vermektedir. Şanlıurfa Astor Turizm, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Kayseri, Ankara, İstanbul gibi birçok şehrimize seferler düzenlemektedir.

Astor ne iş yapıyor?​

Astor ne iş yapıyor?

Astor Turizm sahibi nereli?​

Astor Turizm sahibi nereli?
ADNAN AS KİMDİR? Tüm bu hizmetlerin arkasında ise Astor sahibi Adnan AS ve yönetim kurulu bulunmaktadır. As ailesi Urfa’nın köklü ailelerindendir. Adnan As Harran Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra ulaşım sektörüne girmiştir.

Astor kaç kişi çalışıyor?​

Yağlı tip dağıtım transformatörü konusunda sektör liderliğimizi pekiştirdik. Başarıya giden bu zorlu süreç ASTOR ailesinin yetkin personel kadrosuyla şimdilik tamamlanmış oldu. Daha iki yıl önce yaklaşık 700 kişilik ailemiz şimdi 1400 kişiyi geçti.

Astor ne is yapar?​

Seç Turizm kaç otobüsü var?​
Filomuzda 53 araç var. Bütün araçlar özmal.

Astor trafo nerede üretiliyor?​

Astor trafo nerede üretiliyor?
Ankara 2. OSB’de 2016 yılında faaliyete geçen, son teknoloji ile donatılmış 140.000 m2 açık alan üzerinde, 80.000m2 kapalı alana sahip yeni fabrikamızda, Yağlı Tip Dağıtım Transformatörleri , Dökme Reçineli Kuru Tip Transformatörleri , Güç Transformatörleri , Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri, Kompakt Trafo Merkezleri …

Sinan Büyükdanabaş kimdir?​

Sinan Büyükdanabaş kimdir?
Astur Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Büyükdanabaş araç yatırımlarına yönelik Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. 35 yıldır taşımacılık alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Sinan Büyükdanabaş, “Firmamız İstanbul, Çorlu, Tekirdağ, Lüleburgaz, Çerkezköy de faaliyet gösteriyor. Filomuzda 300 ara bulunuyor.

Feridun Geçgel aslen Şanlıurfa'lı bir iş adamıdır. Şirketi Astor A.Ş., transformatör üretiminde dünyada önemli bir konuma gelmiştir. Yaptığı çalışmalarla yaklaşık bin işçiye istihdam sağlayan ve 71 ülkeye ihracat yapan bir fabrikaya sahiptir.

Astor Enerji'nin sahibi Enver Geçgel'dir ve şirketi transformatör üretiminde dünyada ilk beş arasına girmiştir. Ayrıca ayda 3 bin adetlik üretim kapasitesine sahiptir ve 58 ülkeye ihracat yapmaktadır.

Astor'ün genel müdürü Enver Geçgel'dir ve şirket ASTOR A.Ş. çatısı altında faaliyet göstermektedir.

Astor, Türkiye'nin ilk yerli transformatör üreticilerinden biridir ve 37 yıllık deneyim ve tecrübeye sahiptir.

Fortune 500 Türkiye Araştırması'na göre, ASTOR 2020 yılında 252. sırada yer almıştır.

ASTOR, transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektöre yön veren, yenilikçi ve dünya çapında ülkemizi başarı ile temsil eden bir firmadır. Ayrıca, 35 yılı aşkın bilgi birikimi ile sektörde öncü bir konumda bulunmaktadır.

Astor Trafo, Ankara 2. OSB'de bulunan yeni fabrikasında transformatörlerin yanı sıra Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri ve diğer ürünlerini üretmektedir.

Astor Turizm ise sahibi Adnan As tarafından yönetilmekte olup, Şanlıurfa'nın önde gelen otobüs firmalarından biridir. Şirketin 42 araçlık bir otobüs filosu bulunmaktadır ve birçok şehre seferler düzenlemektedir.

Son olarak, Astur Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Büyükdanabaş ise taşımacılık alanında faaliyet gösteren bir firmada yöneticilik yapmaktadır. Filolarında 300 araç bulunmaktadır ve İstanbul, Çorlu, Tekirdağ, Lüleburgaz ve Çerkezköy gibi şehirlerde faaliyet göstermektedirler.

Geri