AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Feridun Duzağac "Hazır Cevap" Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Feridun Duzağac Hazır Cevap Şarkı Sozleri
Hazır Cevap Şarkı Sozleri Feridun Duzağac
Feridun Duzağac Hazır Cevap
Yine bir Feridun Duzağac harikası )) Hazırcevap şarkısını ilk dinlediğim andan itibaren cok sevdim mukemmeeel ))
Hayata dair hazırcevaplar var
Oyle cok duşunup kendini heba etme sen
Biraz oku dolaş yaşa işte
Kimseye kotuluk etmeden
Kimseye kotuluk etmeden
Kalbini kırarsa hayat derin bir nefes al, gecer
Ah bu yanar doner hayat sakın kusme
Gun olur ruyalarından gecer
Ah otek'im tatlı şaşkınım
Gel sen inanma benim her sozume
Kelin merhemi olsa surmez mi
Ve aşkın yuzu olsa gulerdi yuzume
Dilin yaresi pek acıtmaz
Aşk yarasından yoktur ote
Oyle her cicekten bal alınmaz
Niyet oynaktır dikkat et nefsine
Kokacak bir şey yok nefes al gitsin
Hayat guzeldir neticede
Biri aşk derse once kalbine sor
Kim ne derse yalan o ne derse oyle

Feridun Duzağac'ın "Hazır Cevap" şarkısının sözlerine değinmişsiniz, bu şarkı gerçekten de çok sevilen ve etkileyici bir eser. Sözlerinde içsel bir dinginlik ve yaşam öğütleri barındıran bu şarkı, dinleyenlere pozitif enerji ve düşündürücü mesajlar veriyor.

Şarkı sözlerindeki temalar arasında hayata karşı hazır cevaplar, aşkın önemi, kendini tanıma, insan ilişkileri, olgunluk ve yaşamın akışına uyum sağlama gibi konular işlenmiş. Feridun Duzağac'ın kendine özgü poetik üslubu ve derin anlamlar yüklü cümleleriyle dinleyenleri etkilemeyi başarıyor.

Şarkıda vurgulanan "hayata dair hazır cevaplar" felsefesi, derin düşüncelerle birlikte hafif bir mizah da içeriyor. Yaşamın akışına kapılıp gitmek yerine, düşünüp hareket etmek, kimseye kötülük yapmadan yaşamak gibi güçlü öneriler yer alıyor.

Feridun Duzağac'ın şarkıları genellikle insanın iç dünyasına dokunan ve derin anlamlar barındıran nitelikte oluyor. "Hazır Cevap" da bu anlamda dinleyenler üzerinde olumlu etkiler bırakan, düşündüren ve pozitif duygular uyandıran bir eser olarak öne çıkıyor. Dinlemeye devam ettiğiniz sürece, daha fazla keyif alacağınızı düşünüyorum.