AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Feridun Duzağac Bir Varmış Bir Yokmuş Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Feridun Duzağac Bir Varmış Bir Yokmuş şarkı sozu
Şarkılar yetmeti, sen yetmedin
ben yetmedim
ah ne ruyaymış
sonsuza surermiş
bir aşk masalıymış
hepsinden farklıymış
hepsi guyaymış
bir kadın tanıdam her kime dokunsa
gunleri farketmez beni aldatırdı
uykuma girerdi ruyalarımdaydı
alır karşına aşkı anlatırdı
bir varmış bir yokmuş
ama bir tekmiş yerine yokmuş
bir varmış bir yokmuş
mevsimler geciyor donuyor dunyam
icimde aşkın ateşi sonuyor
bir yangın yeridir eskiden kalbim
sular altında can cekişiyor bilgisitenlarcom
bir kadın tanıdım adını anınca
icimde kuşlarım dansa başlardı
uykusuzdu geceler yıldızlar altında
başım hızla doner aklım yavaşlardı
bir varmış bir yokmuş
bir varmış bir yokmuş
bir varmış bir yokmuş

Merhaba! Bu mesajınızda "Feridun Duzağac Bir Varmış Bir Yokmuş" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri oldukça duygusal ve etkileyici bir aşk hikayesini anlatıyor. Şarkıda geçen duygular ve anlatım tarzıyla insanın iç dünyasına dokunan bir atmosfer oluşturulmuş.

Şarkıdaki temel tema, aşkın zorlu ve karmaşık doğasını yansıtmak olarak görünüyor. Anlatılan hikaye, bir kadın figürü etrafında dönüyor ve onun etkisi altında kalan bir kişinin duygularını ve iç dünyasını anlatıyor. Aşkın bazen ısıtıcı bir ateş, bazen de yıkıcı bir yangın olduğu vurgulanmış.

Şarkının tekrarlanan kısmı "bir varmış bir yokmuş, ama bir tekmiş yerine yokmuş" ifadesi, belki de aşkın gelip geçici doğasını ve bazen kişinin gerçekle yüzleşmek zorunda kaldığı acı gerçekleri temsil ediyor olabilir.

Aşk, tutku, kaybetme ve hayal kırıklığı gibi duyguların işlendiği bu şarkı, dinleyenlerde derin hisler uyandırabilir. Şarkının melodisi ve sözleri ile birlikte, duygusal bir yolculuğa çıkararak dinleyenleri etkilemeyi başarıyor. Umarım bu şarkı hakkındaki yorumlarım size yardımcı olmuştur. Eğer başka sorularınız varsa veya yorum yapmak isterseniz, bekliyorum. Teşekkürler!