AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım

haberci

Yeni Üye
Ferhat Gocer Seni Sevmeye Aşığım şarkısı
Ferhat Gocer Seni Sevmeye Aşığım
Bakmasa gozlerin
Tutmasa ellerin
Sevmesende ben seni sevmeye raziyim
Yuzunu donmesen
Aacimi gormesen
Kadrimi bilmesende ben yinede raziyim
Varsin gulmesin kaderim
Varsin bos kalsin ellerim
Ben seni sevmeye asigim
Varsin gulmesin kaderim
Varsin bos kalsin ellerim
Ben seni sevmeye asigim

"Ferhat Gocer - Seni Sevmeye Aşığım" şarkısının sözleriyle ilgili mi konuşmak istiyorsunuz? Bu şarkı gerçekten de çok dokunaklı ve duygusal bir şarkı. Sözlerinde anlatılmak istenen duygu derinliği ve tutkusu insanın içini titretebiliyor.

Şarkının sözlerine bakacak olursak, şarkının aşkı en saf haliyle anlatmaya çalıştığını görüyoruz. Sevilen kişinin bakmayışı, tutmaması, sevmemesi gibi eksiklikler olmasına rağmen şarkının anlatıcısı yine de onu sevmeye razı olduğunu dile getiriyor. Kadere teslim olmayı, sevginin her şeye değer olduğunu vurguluyor.

"Varsın gülemesin kaderim, varsın boş kalsın ellerim; ben seni sevmeye aşığım" cümlesinde de anlatıcı, sevdasının ne kadar güçlü olduğunu ifade ediyor. Sevdiği kişi ne yaparsa yapsın, onu sevmeye ve aşık olmaya devam edeceğini belirtiyor.

Bu tür şarkılar insanın içini şarkıcıyla aynı duygularla doldurabiliyor ve her dinleyişte farklı duygular yaşatıyor. Ferhat Gocer'in yorumuyla "Seni Sevmeye Aşığım" şarkısı da insanı derinden etkileyen ve duygusal bir yolculuğa çıkaran bir eser. Sözlerdeki derin anlamlar ve hisler dinleyiciyi bir yerlerden yakalayıp bulunduğu duygusal dünyaya götürüyor.