AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım Şarkısının Sozleri

haberci

Yeni Üye
Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım
Bakmasa gozlerin, tutmasa ellerin
Sevmesen de ben seni sevmeye razıyım
Yuzunu donmesen, acımı gormesen
Kadrimi bilmesen de ben yine de razıyım
Varsın gulmesin kaderim
Varsın boş kalsın ellerim
Ben seni sevmeye aşığım
Bakma gozlerime, tutma ellerimi
Başka gonullerde ara boş yere kendini
Varsın gulmesin kaderim
Varsın boş kalsın ellerim
Ben seni sevmeye aşığım
Ben seni sevmeye aşığım

"Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım" şarkısının sözleri duygusal bir aşk hikayesini anlatıyor. Şarkıda anlatılan duyguların yoğunluğu ve samimiyeti dinleyicilere dokunabiliyor. Aşkın bazen karşılıksız olabileceği, sevmenin sadece karşı tarafın sevgisine bağlı olmadığını vurguluyor.

Şarkının sözlerinde sevgilinin bakmaması, tutmaması, sevmemesi durumunda bile onu sevmeye devam etmeye razı olunan bir aşkın içtenliği anlatılıyor. Karşılıksız aşkın verdiği acının yanı sıra, yine de sevmeye devam etmenin kararlılığı dile getiriliyor.

Şarkının nakaratında da aynı duygu yoğunluğu devam ediyor. "Varsın gülemesin kaderim, varsın boş kalsın ellerim, ben seni sevmeye aşığım" cümleleri, sevginin her türlü zorluğa ve engellemelere rağmen devam edeceğini vurguluyor.

Sonuç olarak, "Sevmeye Aşığım" şarkısı duygusal yönüyle dinleyenleri etkileyen, içten ve derin duyguları ifade eden bir şarkı olarak öne çıkıyor. Aşkın gücünü ve insanı nasıl etkilediğini anlatmasıyla birçok dinleyicinin kalbini kazanmış bir eserdir.