AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ferhat Gocer kac yasinda?

Editör

Yeni Üye

Ferhat Göçer kaç yaşında?​

52 yaşında (11 Mayıs 1970)Ferhat Göçer / Yaş

Ferhat Göçer hangi üniversiteden mezun?​

Ferhat Göçer hangi üniversiteden mezun?
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesiİstanbul Üniversitesi Devlet KonservatuvarıFerhat Göçer/Eğitim

Gülşen büyük oğlu kaç yaşında?​

Gülşen Bubikoğlu, 5 Aralık 1954 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Ferhat Göçer kiminle yaşıyor?​

Ferhat Göçer kiminle yaşıyor?
FERHAT GÖÇER EVLİLİKLERİ Ayla Göksel ile 7 yıl evli kalan ve 2008’de boşanan Göçer’in Can adını verdikleri 2006 doğumlu bir de oğlu bulunuyor. Ünlü sanatçı şimdilerde ise Ömür Gedik’le birlikte.

Ferhat Göçer nereli kaç yaşında?​

Ferhat Göçer, 23 Haziran 1970 tarihinde Şanlıurfa’nın nın Birecik ilçesinde doğdu. Öğretmen olan anne ve babasının tayiniyle 4 yaşında İzmit’in Samanlı Dağları’ndaki Düzlük Köyü’ne geldi. Bu dağ köyünde ilkokulu bitirdi.

Can Göçer kaç yaşında?​

Can Göçer kaç yaşında?
Ayla Göksel ile 7 yıl evli kalan ve 2008’de boşanan Göçer’in Can adını verdikleri 2006 doğumlu bir de oğlu bulunuyor. Ünlü sanatçı şimdilerde ise Ömür Gedik’le birlikte.

Ferhat Göçer doktorluğa devam ediyor mu?​

Sağlık Bakanlığı’na danışman olarak atanması tartışma yaratan şarkıcı Ferhat Göçer, asıl mesleği doktorluktan emekli olduğunu ve danışmanlıktan istifa ettiğini açıkladı. Sağlık Bakanlığı ise Göçer’in görevine son verildiğini duyurdu.

Ferhat Göçer hangi hastanede görev yapıyor?​

Ferhat Göçer hangi hastanede görev yapıyor?
Dr. Ferhat Göçer İstanbul Haydarpaşa Numune Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı bünyesinde çalışıyor.

Gülşen bebek oğlu kaç yaşındadır?​

(d. 5 Aralık 1954, İstanbul), Türk sinema oyuncusudur. Fatih Kız Lisesi’nde eğitim gördü.

Gülşen Bubikoğlu kaç yılında doğmuştur?​

Gülşen Bubikoğlu kaç yılında doğmuştur?
5 Aralık 1954 (67 yıl yaşında)Gülşen Bubikoğlu / Doğum tarihi

Ferhat Göçer kiminle evlendi?​

Ayla Göksele. 2001–2008Berna Hocaoğlue. 1993–1998Ferhat Göçer/Eşi

Ferhat Göçer eşinden neden ayrıldı?​

Ferhat Göçer eşinden neden ayrıldı?
Evliliğimiz, hamileliğimin 8. ayında ihanetler yüzünden bitti. Ferhat benim “Eğitimli Nazire” olmamı istedi. Ama ben bunu kabul etmedim. Ferhat tek eşli yaşayamaz.

Ferhat Güzel kiminle evli?​

ÖZEL YAŞAMI. 1973 doğumlu olan Ferhat Güzel, 2021 yılı itibarıyla 48 yaşındadır ve bekardır. Bir süredir Nur Aksoy ile beraberdir.

Ferhat Göçerin kaç cocuğu var?​

Ferhat Göçerin kaç cocuğu var?
Yağmur GöçerCan GöçerFerhat Göçer/Çocukları

Ferhat Göçer hangi hastanede doktorluk yapıyor?​

Ferhat Göçer İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorluk yapmaktadır. Ancak belirtmek gerekir ki, Ferhat Göçer asıl mesleği olan doktorluktan emekli olduktan sonra Sağlık Bakanlığı'nda danışman olarak görev almış, daha sonra ise danışmanlık görevinden istifa etmiştir. Sağlık Bakanlığı tarafından da Göçer'in görevine son verildiği açıklanmıştır.

Geri