AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ferhat Gocer Esirinim Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Ferhat Gocer Esirinim Şarkısı Sozleri
Esirinim Şarkı Sozu Ferhat Gocer
Ferhat Gocer Esirinim Şarkısı
Biraz Yol Almış Gibi Gorundum Hayata
Akıl Hic Yar Olmadı ne Yaşta Ne Başta
Seni Cok Uzdum Biliyorum Tekrar Olmaz
Soylemedim Bilerek Gurur Vardır Aşkta
Sorma Asla Geriye Donuşu Satır Arası
Diledim Ozuru Karşına Cıkmak Cok Zor Oldu
Ne Olur Anla Hoş Gorsen Ben Delinin Biriyim
Herşeye Rağmen Seni Seveceğim
Bir Damla Gozyaşına Değil Omur
Vermeye Hazır Esirinim
SarkiSozlerimOrg Şarkı Sozleri
Hoş Gorsen Ben Delinin Biriyim
Herşeye Rağmen Seni Seveceğim
Bir Damla Gozyaşına Değil Omur
Vermeye Hazır Esirinim

Merhaba! Ferhat Göçer'in "Esirinim" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten çok duygusal ve etkileyici bir mesaj içeriyor. Şarkının sözlerinde geçen hayatın zorluklarına ve aşkın gücüne vurgu yapılmış. Ferhat Göçer'in yürekten gelen sesiyle şarkıyı söylemesi de duyguları derinleştiriyor.

Aşk, gurur ve fedakarlık gibi güçlü duyguların etkileyici bir şekilde anlatıldığı bu şarkıda, insanın iç dünyasına dokunan cümleler bulunuyor. Aşkın verdiği acıları, fedakarlığı, pişmanlığı ve umudu anlatan "Esirinim" şarkısı, dinleyicilerde derin duygular uyandırıyor.

Bu şarkının melodisi ve duygusal yükü birleşerek dinleyenleri etkisi altına alıyor. Şarkının duygusal yüküyle birlikte, aşkın zorluklarına ve fedakarlıklarına olan inancı da vurgulanıyor. Hayatın zorluklarına karşı dirençli olmayı, aşkın gücüyle ayakta kalmayı ve sevdiklerimiz için fedakarlık yapmayı hatırlatıyor.

Ferhat Göçer'in yorumuyla şarkı, dinleyicilerinde derin izler bırakıyor ve duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Bu şarkının güzel sözleri ve etkileyici melodisiyle birlikte, birçok insana derinden dokunmuş olması kaçınılmaz. Umarım bu şarkı sizin de ruhunuza dokunmuş ve duygularınızı harekete geçirmiştir. Herkesin içinde birer "Esir" olabileceğimizi hatırlatıyor ve aşkı, sevgiyi ve fedakarlığı önemsememizi sağlıyor. Allah sağlık sıhhat versin.