- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Fentek sınavı kaç saat sürüyor?
Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri’nde öğrenim görmek isteyen ve Apply Fentek sistemi ile başvurularını tamamlayan 18 bin öğrenci bugün gerçekleşen online sınava katıldı. 2 saatten oluşan sınavın sonuçları 23 Mayıs’ta açıklanacak.Pema Koleji Bursluluk Sınavı 2022 ne zaman?
5. sınıflarımıza, 2022 Mart ayında yapılacak olan “Bursluluk Sınavı” ile öğrenci alınacak ve bu sınav sonucuna göre belirlenen indirimler uygulanacaktır. Kazanılan burs ve indirimler 4 yıllıktır ve ilgili kademelerin sonuna kadar geçerlidir.Bahçeşehir Fenteke nasıl girilir?
Nasıl Başvuru Yapabilirim? Başvurularınızı bu site üzerindeki başvuru linkine tıklayarak, sistemin sizi yönlendireceği ApplyFenTek (https://app.applyfentek.com/basvuru) sitesi üzerinden online olarak yapabilirsiniz.
Neden Fen ve Teknoloji Lisesi?
Öğrenciler, bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip oluyor ve üniversite eğitimlerini yurt dışında sürdürebiliyorlar. Fen ve Teknoloji Liseleri öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor.FenTek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri FenTek Sınavı Sonuçları Açıklandı 16 Mart’ta 8. sınıf öğrencilerine için online olarak yapılan FenTek sınavının sonuçları 12 Nisan’da açıklandı. Online liseye giriş sınavına 10.000’e yakın öğrenci katıldı. Sınav sonuçlarını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.4 Sınıf Bursluluk Sınavı 2022 ne zaman?
4 Eylül 2022 Pazar günü gerçekleşecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuruları 21 Nisan – 13 Mayıs arasında kabul edilecek. Başvuru kılavuzu yayınlanan Bursluluk Sınavı’na başvurmak isteyen adaylar ise ‘Bursluluk sınavı başvurusu ne zaman, bursluluk sınavına nasıl başvurulur?’
Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi ücretli mi?
Bahçeşehir Fen Teknoloji Lisesi’ne halen tüm öğrenciler tam burslu alınıyor. 13 okulda ise yüzde 70 ile yüzde 100 bursla girilebiliyor.Fen liselerinin amacı nedir?
Fen liseleri; Türkiye’de az sayıda bulunan ve sayısal ağırlıklı öğretim yapan eğitim kurumlarıdır. Öncelikli hedefi nitelikli bilim insanları yetiştirmek, zeka ve başarı düzeyi yüksek öğrencileri eğitmek, doğru mesleğe yönlendirmek amacıyla kurulmuştur.Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi kaç yıl?
fentek her sene 24 öğrenciyi tam burslu olarak alır ve 5 sene boyunca okutur. okulun kampüsü biraz küçük olsa da bahçeşehir gibi yemyesil bir semtte olması bu eksikliği kapatiyor bence.