Fenerbahce admini kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Fenerbahçe admini kim?​

Ali Koç başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Erol Bilecik başkan vekili, Burak Kızılhan genel sekreter, Selahattin Baki de basın sözcüsü oldu.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri kimlerdir?
Balotaj Kurulu Üyeleri

Caddebostan Büyük Kulüp kimin?​

İngiliz Elçisi Sir Alfered Sandison tarafından 1882 yılında kurulan Büyük Kulüp, 21 yıllık başkanı Duran Akbulut’un vefatının ardından yeni yönetimini belirledi. Büyük Kulüp’ün başkanlığına Dati Yatırım Holding ve Kaptanoğlu Denizcilik Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Kaptanoğlu seçildi.
Mustafa Kemal Danabaş ne iş yapar?
Kemal Danabas – genel müdür – erku dış ticaret ve pazarlama aş | LinkedIn.
İş İnsanıSelahattin Baki / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren Vikipedi
Fenerbahçe yönetiminde kimler olacak?
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Turhan Şahin Kimdir?​

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde sporculuk kariyerinin ardından uzun yıllar Atletizm Şube Kaptanı olarak görev alan Şahin, 1983-85 ve 2004-2015 yılları arasında da Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Şahin ayrıca Fenerbahçe Koleji’nin ilk kurucu temsilcisidir.
Mustafa Kemal Danabaş kaç yaşında?
60 yaşında (30 Ekim 1961)Kemal Danabaş / Yaş

Metin Sipahioglu kim?​

Metin Sipahioğlu Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesidir. 12 Ocak 1983 tarihinde dünyaya gelen Metin Sipahioğlu, kulüpte Kurumsal İletişim (WEB, Sosyal Medya), Basketbol Kadın Şubesi Yardımcısı olarak görev almaktadır. Metin Sipahioğlu aynı zamanda 1907 Fenerbahçe Derneği üyesidir.
Pirşen kimdir?
Daha önce TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nda hakem olan Pirşen, 2011 – 2015 yıllarında ise İstanbulspor Kulübü Derneği’nde Yöneticilik görevini üstlendi. İngilizce ve Almanca bilen Alper Pirşen evlidir. Alper Pirşen, Serhat Pekmezci’yi yollama kararının kendisine ait olduğunu söyledi.

Geri