AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fellow Girisimcilik Vakfi Nedir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye
Katılım
7 Mart 2024
Mesajlar
135.450
Çözümler
1
Tepkime puanı
1
Puan
36

Fellow Girişimcilik Vakfı Nedir?​

Fellow Programı, gençlerin girişimcilik potansiyellerini bilimsel bir seçim sistemi ile ölçerek onları ilham ve doğru bir network ile bir araya getiriyor. Programın ana amacı girişimcilik potansiyeli olan gençleri desteklemek olduğu için Girvak fikre değil insana yatırım yapıyor.

Genç bizz nedir?​

Genç bizz nedir?
GençBizz Lise Girişimcilik Programı; 16- 18 yaş grubu lise öğrencilerinin, iş dünyası gönüllüleri mentörlüğünde ve öğretmenlerinin rehberliğinde; kendi küçük ölçekli şirketlerini sıfır sermaye ile kurdukları, okul sınırları içerisinde gerçek ürün / hizmet üreterek satış yaptıkları, yönettikleri, ulusal ve uluslararası …

Girişimcilik Vakfı bursu nedir?​

Girişimcilik Vakfı, Türkiye’de girişimcilik kültürünü yaymak ve geliştirmek için, üniversite öğrencisi gençler için “Fellow Programı”nı kapsamında karşılıksız burs veriyor.

Fellow bursu ne kadar?​

Fellow bursu ne kadar?
Burs. Fikirlere değil, insana yatırım yapıyoruz. Fellow Programı ile Fellow’larımızın programa katılımlarını ve kişisel gelişimlerini desteklemek için 12 ay boyunca 500 TL burs veriyoruz.
Tıpta fellow ne demek?​
doktorların tıp fakültesi ardından yaptıkları residency (asistanlık) sonrası yaptıkları üst ihtisasa verilen isim. örneğin dahiliye asistanlığı sonrası yapılan nefroloji yada gastroenteroloji gibi.

Girişimcilik Vakfı kime ait?​

Girişimcilik Vakfı kime ait?
Tiko.es Kurucusu ve Ceo & Girişimcilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra bir Seri Girişimcidir.

Çelik Ören kimdir?​

Girişimci başkan 1966 yılında Manisa’da doğan Çelik Ören, 1988 yılında Mars Çikolata şirketinde iş hayatına atıldı ve 2009 yılına kadar Mars Çikolata, Sezginler Holding, Obaçay, Ten İç Giyim ve Esaslı Gıda AŞ gibi önemli gruplarda üst düzey yönetici olarak görev aldı.

Girişimcilik Vakfı burs sonuçları ne zaman açıklanır?​

Girişimcilik Vakfı burs sonuçları ne zaman açıklanır?
Başvuru ekranın kapansa, internet kesilse de sistem başvurunu otomatik olarak kaydedecek. Başvuru süresi tamamlandıktan sonra tüm başvuruları toplu olarak değerlendirme yapacağız ve sonuçları 16 Haziran sonrası açıklayacağız.

Fellow kime denir?​

ing. arkadas, dost, ahbap.

Fellowship programı ne demek?​

Fellowship programı ne demek?
Vakıf, bu amaçla Fellow adı verilen bir program başlattı ve bu program dahilinde henüz bir girişimcilik fikri olmayan, girişimci olup olmaya karar vermemiş insanlara ulaşıp, onlara ilham vererek girişimciliği öğretmeyi amaçlıyor.
Öykü Gürsu Kimdir?​
ÖYKÜ GÜRSU Türkiye’ye döndükten sonra Endeavor Türkiye’de Seçim ve Hizmetler Yetkilisi olarak iş hayatına başladı. 1 buçuk sene burada çalıştıktan sonra Türkiye Girişimcilik Vakfı’nda Program Asistanı olarak göreve başladı. Gürsu, bugün Türkiye Girişimcilik Vakfı’nda Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam ediyor.

Mehru Aygül kimdir?​

Mehru Aygül kimdir?
Mehru Aygül, 17 yıllık sivil toplum deneyiminin ardından kuruluşundan bu yana kadrosunda yer aldığı Türkiye Girişimcilik Vakfı’nın Genel Müdürü olarak çalışıyor.

Clinical Fellow ne demek?​

2. clinical fellowship: asistanlık sonrası yapılan her türlü klinik üst ihtisası tanımlar. yukarıda belirttiğim şekliyle dahiliye sonrası nefro gibi. yapılan her türlü üst ihtisas fellowship ana başlığı altındadır.

Fellow tıpta ne demek?​

Fellow tıpta ne demek?
 
Fellow terimi tıpta genellikle bir doktorun asistanlık veya uzmanlık eğitiminden sonra yapmış olduğu ekstra ihtisas anlamına gelmektedir. Bir fellow, belirli bir uzmanlık alanında daha fazla deneyim ve eğitim kazanmak amacıyla yaptığı ek ihtisastır. Örneğin; bir doktor bir asistanlık programını tamamladıktan sonra kardiyoloji, nöroloji gibi belirli bir uzmanlık dalında daha ileri düzeyde eğitim almak için "fellowship" programına başvurabilir. Bu programlar genellikle belirli bir süre alanda çalışmayı ve uzmanlaşmayı amaçlar.

Fellowship programları genellikle teorik ve pratik eğitimlerden oluşur ve mezunlara daha geniş bir uzmanlık alanında derinlemesine bilgi ve deneyim kazandırmayı hedefler. Bu programlar genellikle üniversiteler, hastaneler veya araştırma kurumları tarafından düzenlenir.

Fellowship programları tıp alanında olduğu gibi diğer alanlarda da bulunmaktadır. Programın amacına ve uygulandığı alana göre farklı isimler alabilir.
 
Geri
Üst