AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Federer en son ne zaman sampiyon oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Federer en son ne zaman şampiyon oldu?​

Federer’in 20 Grand Slam şampiyonluğu bulunmaktadır ve erkekler tenis tarihinde bu seviyeye ulaşan ilk tenis oyuncusudur….

Djokovic kaç tane grand slam kazandı?​

Avustralya Açık, toplamda 11 grand slam şampiyonluğuna ulaşmıştır.
Raducanu, Amerikalı Shelby Rogers’ı 6-2 6-1; Belinda Bencic’i 6-3, 6-4; Maria Sakkari’yi 6-1,6-4 ile yenerek inanılmaz yükselişine devam etti. 18 yaşındaki raket Wimbledon’daki 4. tur başarısının peşi sıra bu kez şampiyon olma başarısı gösterdi.
Recep Federer Kimdir?
Roger Federer (d. 8 Ağustos 1981 Basel), İsviçreli tenisçi. Birinci sırada daha önce art arda 237 hafta ve toplamda 302 hafta kalarak bir rekor kırmıştır.
Djokovic evli mi?
Jelena ĐokovićNovak Đoković / Eşi (e. 2014)

Djokovic ne kadar kazandı?​

“Toprağın Kralı” lakaplı İspanyol raket kendi jenerasyonunun en büyük sporcuları arasında yer alıyor. Öte yandan 4. sırada bulunan Novak Djokovic turvulardan 8 milyon dolar (yaklaşık 67 milyon TL) kazanırken kort dışında 30 milyon dolar (yaklaşık 250 milyon TL) elde etti.

Roger Federer ne zaman dönecek?​

40 yaşındaki İsviçreli geçirdiği iki diz ameliyatı sonrası kortlarda performansını yukarı çekmeye çalışsa da 2021 Wimbledon’da çeyrek finalde elendikten sonra bir operasyon daha geçirdi. Ağustos ayında konuşan Roger Federer, 2022’de yeniden kortlarda olmayı planladığını anlattı.
Dünyaca ünlü İsviçreli rakep Federer Avustralya Açık’ta yok. Kortta ve günlük hayatındaki geleceği için ameliyatın kaçınılmaz olduğunu aktaran Federer, “İleride çocuklarımla kayak yapmak, arkadaşlarımla futbol ya da tenis oynamak istiyorum. Biliyorum çok zor olacak ama ben bu tür mucizelere inanırım.
Federer devam ediyor mu?
Efsane raket Roger Federer korta çıkarken, umulmadık bir sonuçla turnuvaya veda etti. 8 şampiyonluğu bulunan usta raket, 2002 yılından sonra ilk defa set alamadan maç kaybetti.

Geri