AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Federal Mogul Sapanca kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Federal Mogul Sapanca kimin?​

Federal- Mogul Powertrain ve Federal-Mogul Motorparts / Federal-Mogul Holding Corporation’ın bir bölümüdür.
Federal Mogul kime ait?
Federal-Mogul’un Türkiye’ye gelişi 1998’e dayanıyor. O yıllarda İngiliz T&N Plc. ile ortak olan Dereli grubu Federal-Mogul’un T&N’yi satın almasıyla Federal-Mogul Dereli Holding adı altında yüzde 50 Dereli Grubu yüzde 50 Federal-Mogul’un sahip olduğu yeni bir ortaklığa dönüştü.
Federal Mogul kime satıldı?
Federal Mogul şirketinde satış gerçekleşti. Şirketin yüzde 85’ine sahip olan Federal Mogul Powertain şirketinin yüzde 50 ortağı olan Federal Mogul Germany paylarının yüzde 100’ünü Tenneco Inc.’e 10/04/2018 tarihinde devretti.

Ergin erkek kimdir?​

Ergin Erkek | Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Askerlik görevini Kara Kuvvetleri Komutanlığı Teknik Daire Teknik Şartname Subayı olarak 1990-1991 yılları arasında yerine getirerek iş hayatına İstanbul Motor Piston ve Pim Sanayi A.Ş.’de üretim mühendisi olarak başlamıştır.
Fmizp ne üretiyor?
Şirketin ürünleri arasında pistonlar, silindir gömlekler, segmanlar, rulmanlar, contalar, bujiler, silecekler, filtreler ve süspansiyon parçaları bulunmaktadır. Üretim faaliyetleri Şirketin 30.000 metrekarelik alana sahip İzmit tesisinde ve 24.000 metrekarelik Sapanca tesisinde yürütülmektedir.
Izmit piston ne üretiyor?
İzmit Fabrikası İzmit Tesislerinde ; Ford, Renault, GM, Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, FIAT, WM gibi dünyanın en şöhretli otomotiv markaları için piston üretimi yapmaktadır.

Goetze hangi ülkenin?​

Mario Götze (3 Haziran 1992, Memmingen) Alman millî futbolcudur.
Fmızp neden yükseliyor?
3Ç2019’daki 1,4mn TL’lik finansman giderinin aksine 3Ç2020’de 4,5mn TL’lik finansman geliri yazılması şirketin karındaki yükselişin temel sebebidir.
Fmizp ne iş yapar?
FEDERAL MOGUL İZMİT PİSTON VE PİM ÜRETİM TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ, otomotiv yedek parçalarının imalatı ve toptan satışı ile iştigal eden Türkiye merkezli bir şirkettir.

Fmizp nedir?​

Şirketin kuruluşu 1967 yılına kadar uzanmaktadır. Şirket, 13.02.1967 tarihinde Bivat Bidon, Varil ve Teneke Sanayi A.Ş. olarak kurulmuştur.
Fm izmit piston kimin?
FEDERAL MOGUL POWERTRAIN OTOMOTİV A.Ş.
Fmizp temettü 2022 ne zaman?
FMIZP Temettüleri

Geri