AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Federal Mogul sahibi kimdir?

Editör

Yeni Üye

Federal Mogul sahibi kimdir?​

O yıllarda İngiliz T&N Plc. ile ortak olan Dereli Grubu, Federal Mogul grubunun T&N Plc.’yi satın almasıyla Federal-Mogul Dereli Holding adı altında % 50 Dereli Grubu, % 50 Federal-Mogul’un sahip olduğu yeni bir ortaklığa dönüşmüştür.

Federal Mogul Powertrain otomotiv A Ş kimin?​

Federal- Mogul Powertrain ve Federal-Mogul Motorparts / Federal-Mogul Holding Corporation’ın bir bölümüdür.

Federal Mogul ne üretir?​

Federal Mogul ne üretir?
Yıllık 33 milyon adet segman ve 8 milyon adet gömlek üretim kapasitesine ulaşan Federal-Mogul Sapanca başta BMW, Mercedes-Benz, Honda, Volkswagen,Audi, Renault, Peugeot, MAN,MTU ve Volvo olmak üzere birçok tanınmış otomobil markasına orijinal ekipman silindir gömleği ve segman üretiyor.

Fm izmit piston kimin?​

Frederic Robert Colley | Yönetim Kurulu Başkanı

Federal Mogul nasıl bir firma?​

Federal-Mogul Corporation yenilikçi yapısı ve çeşitliliği, 2014 yılındaki 7.3 milyar dolarlık hacmi ile global bazda kaliteli teknolojik ürünler sunan, güvenilir markalara sahip global güvenilir bir otomotiv komponentleri üreticisidir.

Goetze hangi ülkenin?​

Goetze hangi ülkenin?
Mario Götze (3 Haziran 1992, Memmingen) Alman millî futbolcudur.
Goetze ne malı?​
Federal-Mogul Türkiye yedek parça pazarında da Türkiye’de ürettiği Nüral Piston, Goetze segman ve Goetze silindir gömleklerinin yanında Federal-Mogul’un Avrupa ve Amerika’da ürettiği üstün teknoloji ürünü yedek parçalarla da tamir sektörünün güvendiği bir güç olmuştur.
Izmit piston ne üretiyor?​
İzmit Fabrikası İzmit Tesislerinde ; Ford, Renault, GM, Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, FIAT, WM gibi dünyanın en şöhretli otomotiv markaları için piston üretimi yapmaktadır.

Izmit Piston ne üretiyor?​

Izmit Piston ne üretiyor?

Fmizp nedir?​

Şirketin kuruluşu 1967 yılına kadar uzanmaktadır. Şirket, 13.02.1967 tarihinde Bivat Bidon, Varil ve Teneke Sanayi A.Ş. olarak kurulmuştur.

Nüral piston kimin?​

Nüral Hangi Ülkenin Malı Markası Nüral, 1899 yılında kurulan Federal-Mogul Corporation bünyesinde üretilen piston markasıdır. Federal-Mogul 34 ülkede 100 üretim tesisine sahiptir.

Mahle marka hangi ülkenin?​

Mahle marka hangi ülkenin?
Mahle GmbH; Stuttgart, Almanya merkezli, dünya çapında Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren en büyük 30 tedarikçiden birisidir.

Fmizp ne iş yapar?​

FEDERAL MOGUL İZMİT PİSTON VE PİM ÜRETİM TESİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ, otomotiv yedek parçalarının imalatı ve toptan satışı ile iştigal eden Türkiye merkezli bir şirkettir.

Federal Mogul ne zaman temettü verecek?​

FMIZP Temettüleri
Temettüsüz İşlem Tarihi | Temettü | Ödeme Tarihi
26.03.2020 | 2,2850915 | 30.03.2020
01.04.2019 | 1,9407313 | 03.04.2019
11.04.2018 | 1,286432 | 13.04.2018
27.03.2017 | 1,1704074 | 29.03.2017

Nüral hangi ülkenin?​

Nüral hangi ülkenin?
Nüral, 1899 yılında kurulan Federal-Mogul Corporation bünyesinde üretilen piston markasıdır. Federal-Mogul 34 ülkede 100 üretim tesisine sahiptir. Motorparts ve Powertrain olmak üzere iki temel gurup olarak çalışır. Federal-Mogul Corporation Amerika merkezlidir.

Federal Mogul bir Amerikan şirketidir ve otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir. Dereli Grubu ile birlikte Federal-Mogul Dereli Holding adı altında ortaklık oluşturmuştur. Federal Mogul, Federal-Mogul Powertrain ve Federal-Mogul Motorparts gibi bölümleri bulunmaktadır. Özellikle Sapanca'da üretilen silindir gömlekleri ve segmanlar, BMW, Mercedes-Benz, Honda, Volkswagen, Audi, Renault, Peugeot, MAN, MTU ve Volvo gibi tanınmış otomobil markalarına sunulmaktadır. Federal-Mogul ayrıca Türkiye'de Nüral Piston, Goetze segman ve Goetze silindir gömlekleri üretmektedir. İzmit fabrikasında dünyaca ünlü otomobil markaları için piston üretimi yapılmaktadır.

Nüral markası Federal-Mogul bünyesinde 1899 yılında kurulmuştur ve Federal-Mogul'un 34 ülkede 100 üretim tesisi bulunmaktadır. Mahle GmbH ise Almanya merkezli, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren büyük bir tedarikçidir.

Federal-Mogul Corporation, global otomotiv parça üreticilerinden biri olup, yenilikçi yapısı ve çeşitliliği sayesinde sektörde güvenilir bir marka konumundadır. FMIZP, Türkiye merkezli olarak otomotiv yedek parçalarının üretim ve toptan satışı ile uğraşmaktadır. Ayrıca, Federal Mogul, yatırımcılara temettü ödemeleri yapmaktadır. Son temettü ödemeleri ve tarihleri de verilmiştir.

Bu bilgiler ısığında Federal Mogul, otomotiv sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan global bir şirkettir ve farklı ülkelerde üretim tesislerine sahiptir.

Geri