AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

FCE kac yil gecerli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

FCE kaç yıl geçerli?​

FCE sertifikası ömür boyu geçerlidir. CAE (Certificate in Advanced English): Cambridge’ın 4. düzey İngilizce sertifika sınavıdır. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler İngiltere’deki yüksek öğretim kurumlarına girebilmek için yeterli İngilizce seviyesine sahip olduklarını ispatlamış olurlar.
FCE seviyesinde İngilizce bilmek ne demek?
FCE (First Certificate In English) sınavı, upper intermediate seviyesinde olduğunuzu ispatlayan bir sınavdır. Yani bu sınavdan geçer not alırsanız upper intermediate seviyesinde İngilizce bilen biri olarak yurt dışı eğitim kurumlarında, iş ve okul hayatında hedeflerinize rahat ulaşabilirsiniz.

Cambridge FCE Hangi seviye?​

FCE, B2 First olarak da bilinen ve açılımı Cambridge English First olan Cambridge Assessment English’in düzenlediği upper intermediate seviyesinde bir İngilizce yeterlilik sınavıdır. FCE Sınavı Avrupa Dil Portfolyosu’nda B2 seviyesinde İngilizceye karşılık gelmektedir.
FCE ne işe yarar?
FCE, Cambridge tarafından düzenlenen kişinin iş ortamında ve günlük yaşamı kapsamındaki İngilizce düzeyinin test edildiği ve belirlendiği bir dil sınavıdır.
First Certificate in English (FCE) olarak da bilinen B2 First, üst-orta seviyede bir yeterliktir. Günlük yazılı ve sözlü İngilizceyi iş ve eğitim amacıyla kullanabildiğinizi kanıtlar.
FCE nedir sınav?
Günlük yazılı ve sözlü İngilizce kullanım becerilerinin test edildiği FCE (First Certicifate in English), Cambridge Üniversitesi tarafından uygulanan bir İngilizce yeterlilik sınavıdır. Sınavda elde edilen puan birçok firma, üniversite ve devlet kurumları tarafından kabul görmektedir.

B1 İngilizce sertifikası ne işe yarar?​

B1 İngilizce seviyesi, İngilizce konuşan kişilerle bilindik konularda konuşmak için yeterli olacaktır. B1 İngilizce seviyesine sahip kişiler, iş yerinde bilindik konulardaki basit raporları okuyabilir ve kendi alanlarında basit e-postalar yazabilir.
ESOL Sertifikası nedir?
Cambridge Üniversitesi ESOL (English for Speakers of Other Languages) sınavlarından biridir. Orta seviyede günlük İngilizce bilgisi düzeyini ölçer. Yurtdışında eğitim almak veya çalışmak isteyen kişilere yönelik bir sınavdır. FCE sınavı, Avrupa Küresel Dil Ölçeğine göre B2 (Intermediate ) aşamasında bir sınavdır.

B2 sınav nedir?​

B2 First yeterliği, İngilizce konuşulan bir ülkede kendi başınıza yaşamak, çalışmak veya İngilizce öğretilen dersler için eğitim almak için yeterli dil seviyesinde olduğunuzu gösterir. Bu sınav, dil öğrenme serüveninizde B1 Preliminary ve C1 Advanced arasında yer alan adımdır.
PET sınavı Hangi seviye?
PET, B1 Preliminary olarakta bilinen ve açılımı Cambridge English Preliminary olan Cambridge Assessment English’in düzenlediği B1 seviye İngilizce yeterlilik sınavıdır.

Geri