- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Fax ne demek Sosyal Medya?
Sosyal medyada veya teknoloji alanında kullanılan bazı sözcük türleri bulunuyor. Faks sözcüğü de, kullanılan sözcük türlerinden biridir. Faks kelimesinin doğru olan anlamları detaylarıyla öğrenilmek istenebiliyor. Faks sözcüğü TDK’ya göre, belgegeçer anlamındadır.B y ne demek Sosyal Medya?
İngilizce bir sözcük olan Brother ise erkek kardeş anlamına gelir. Bu kelimenin sözlük anlamı her ne kadar kardeş ve ağabey manasına gelse de daha çok sıkı dostlar arasında kullanılıyor. Kanka kelimesinin kısaltması olan Knk’nin popülerliğini yitirmesinden sonra Bruh kısaltması gençler arasında hızla yayıldı.IG: Instagram’ın kısaltması. LI: LinkedIn’in kısaltması. YT: YouTube’un kısaltması. DM: Her mecranın içerisinden gönderilebilecek özel mesajlara verilen genel ad.
Snapchat st ne anlama geliyor?
Terimlerden “streak” kelimesinin kısaltması şeklinde bilinir. Streak sözcüğü Snapchat ile ortaya çıktı ve zamanla Instagram için de kullanılmaya başladı. 3 gün ard arda devam eden karşılıklı etkileşimi temsilen kullanılan bu ifade, snap streak olarak da adlandırılıyor.
Sosyal medyada IG ne demek?
Sosyal medyada çok popüler olan bazı kısaltmalar ve açılımları şu şekildedir. YT (Youtube), DM (Direkt Mesaj) ve IG (Instagram).
Afield ne demek sosyal medya?
genelde hoşlanmadığın birşey için onu yediğini belirtirsin x i yedim gibi. anlaşılacağı üzere x yerine hoşlanmadığın herhangi birşey gelebilir. cevap olarak da karşındaki sana afied der. yani afied, x i yedim in cevabıdır. hatta bazen afied bal şeker gibi şeyler ile de uzatılabilir.YT nin anlamı nedir?
YT Ne Demek? Bu kısaltma ise Youtube platformunun baş harflerinden oluşuyor.1) YT (yeterli) notu; not ortalamalarına katılmayan derslerden geçen öğrencilere verilir. 2) YZ (yetersiz) notu; not ortalamalarına katılmayan derslerde başarı göstermeyen öğrencilere verilir.
SC hangi sosyal medya?
Centipat. Kaç kişide oldu görüyorum, genelde kızlar yapıyor. Instagram biosuna “sc/ (kullanıcı adlarını)” falan yazıyorlar.
Snapte ST yazan birine ne denir?
Snapchat’te ST kısaltmasının açılımı streak şeklindedir. Streak, iki kullanıcının birbirlerine 3 gün boyunca, 24 saatten daha uzun süre ara vermemek kaydıyla video ya da fotoğraf göndererek sohbet etmesini ifade eder.