Faturalıya geçince hat ne zaman açılır?
Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzdeki onay süreçlerine bağlı olarak 4 gün kadar sürebilmektedir. Hattınız kullanıma açıldığında SMS ile bilgilendirilirsiniz.Telefon faturamı ödedim ne zaman açılır?
Faturamı gecikmeli ödedim, hattım ne zaman açılacak? Tüm bankalar ile çevrimiçi olarak çalıştığımız için, hattınız faturanızı ödedikten en geç 10 dakika sonra görüşmelere açılacaktır.Faturasızdan faturalıya kaç günde geçilir?
Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder.
Faturasızdan faturalıya geçiş SIM kart değişir mi?
Faturasız hattan faturalı hatta geçişte SIM kartımı değiştirmem gerekicek mi? Faturasız hattan faturalı hatta geçişte SIM kartınızı değiştirmeniz gerekmemektedir.
Turkcell fatura ödendikten kaç saat sonra açılır?
Turkcell Faturalı Hat Nasıl Açılır? Faturaya gelen fatura son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içinde ödenmediğinde giden aramalara, 1 hafta daha ödeme yapılmazsa 3. günün sonunda tüm aramalara kapanır. Borç ödendikten sonra otomatik olarak 1 saat içerisinde hat aktif hale gelir.Türk Telekom internet borcu ödendikten sonra ne zaman açılır?
Hectopat. Sıklıkla 24 saat içerisinde açılıyor.Telefon borcu için icra gelir mi?
“Birçok tüketici, çok yüksek meblağlarda olmayan elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet, uydu tv gibi borçları yüzünden icralık olabiliyor. Tüketici Kanunu, 3 bin 480 liraya kadar olan uyuşmazlıklarda tüketici hakem heyetlerine başvurulmasını zorunlu kılıyor.
Vodafone Faturasızdan faturalıya geçiş ne kadar sürer?
Faturasızdan faturalıya son 30 gün içerisinde geçmiş olan bireysel faturalı hat sahipleri faydalanabilirler.