AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fatura Vizyon kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Fatura Vizyon kimin?​

BİRLEŞİM BAĞIMSIZ DENETİM VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

Elekse Yetkili Vezne nedir?​

2005 yılından bu yana ödeme sektöründe faaliyette bulunan şirketimiz, Yetkili Vezne markası ile 2007 yılından bu yana temsilcilikler vermektedir. Türkiye genelinde 1000+ temsilcide tüm faturaların tahsilatı, para transferi ve kredi kartı ödeme hizmetlerini temsilcilerimiz vasıtasıyla sunmaktayız.
Faturavizyon nedir?
Faturavizyon, fatura ödeme sistemleri, para transferi, vergi ve kredi kartı ödemeleri konusunda, konsept ve işletme içi çözümler üreten, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun denetimine tabii güvenilir ödeme kuruluşudur.
Ufuk Bilgetekin kimdir?
Ufuk Bilgetekin 25 yılı aşkın süredir ticari faaliyetine, finans sektöründe devam eden Bilgetekin, 2008 yılında kurucusu olduğu Vizyon Tahsilat Sistemleri ve Ödeme Hizmetleri AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev almaktadır.

Elekse ödeme kuruluşu a ş nedir?​

Şirketimiz, Yetkili Vezne markası ile 2007 yılından bu yana temsilcilikler vermektedir. Türkiye genelinde 1000+ temsilci ağımız ile tüm faturaların tahsilatı, para transferi ve kredi kartı ödeme hizmetlerini sunmaktayız.

Elekse fatura ödeme nedir?​

Hoppa Cüzdan, 7/24 para transferi, fatura ödemeleri, ve diğer tüm finans işlemlerine aracılık etmek için 2022 yılında Elekse Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu A.Ş. bünyesinde çıkan bir elektronik cüzdan uygulamasıdır.Hoppa cüzdan ile yeni nesil finansla tanışabilirsin.[…]
Ali Cemil Taner Kimdir?
Ali Cemil Taner Çeşitli sektörlerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan Taner, 2012 yılı itibarıyla BPN Ödeme Kuruluşu AŞ’de İcradan sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği ve CEO’luk görevini sürdürmektedir. Taner, İngilizce ve Almanca bilmektedir.
E Föy ne demek?
FÖY Fatura Ödeme 2007 yılında kurumsallaşmış ve her geçen gün kendini daha yüksek seviyelere taşımış uzman kadrosu ve tecrübeli personeliyle Online Tahsilat ve Dijital Bankacılık alanında faaliyet gösteren Banka Anlaşmalı bir kurumdur.

Bpn sahibi kim?​

Azizler Holding A.Ş.

Geri