AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fatoş Seğmen Biyografi

haberci

Yeni Üye
Fatoş Seğmen 31 Mayıs 1982 yılında İzmir'de doğmuştur
İzmir Ege Üniversitesi öğretmenliği bölümünde eğitim aldı, 2000 yılında Bakü'de Best Model of the Worldyarışmasında birinci oldu
2004 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'nda da ikinci seçilen ve ardından Türkiye'yi 2004 Cihan Güzellik Yarışması (Miss Universe)'nda temsilci Fatoş Seğmen, bu başarılarının ardındaki kariyerine modellik ve sunuculuk yaparak devam etmiştir
Fatoş Seğmen Resimleri
*

Fatoş Seğmen, 31 Mayıs 1982 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Eğitim hayatı boyunca İzmir Ege Üniversitesi'nde öğretmenlik bölümünde eğitim almıştır. 2000 yılında Bakü'de düzenlenen Best Model of the World yarışmasında birinci olan Fatoş Seğmen, güzellik alanındaki başarısını kanıtlamıştır.

Ardından 2004 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'nda ikinci seçilen Fatoş Seğmen, Türkiye'yi aynı yıl Cihan Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) temsil etmiştir. Bu yarışmalardaki başarısıyla adını duyuran Fatoş Seğmen, kariyerine modellik ve sunuculuk yaparak devam etmiştir.

Fatoş Seğmen'in kariyer yolculuğu oldukça başarılı ve renkli geçmişe sahip. Güzelliği ve yeteneğiyle ön plana çıkan Seğmen, güzellik endüstrisinde önemli bir yer edinmiştir. Bugüne kadar pek çok projede yer almış ve başarılı çalışmalara imza atmıştır.

Fatoş Seğmen'in resimlerine ulaşmak isterseniz, internet üzerinde arama yaparak ya da sosyal medya platformlarında profilini ziyaret ederek fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

Geri