AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fatma Turgut ve Can Temiz sevgili mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Fatma Turgut ve Can Temiz sevgili mi?​

Model grubunun basçısı Can Temiz ile solist Fatma Turgut sevgiliydi. Solistleri Fatma Turgut’un ayrılmasıyla grup dağılmıştı.

Model ne tür müzik yapıyor?​

Model, 2005 yılında “A Due Carmen” adıyla kurulmuş, 2008 yılında “Model” ismini almış, Türk Alternatif Rock Grubu.
Şarkıcı modelin adı ne?
Fatma Turgut (d. 2 Ocak 1984, Aydın), Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır.
Can Temiz şimdi ne yapıyor?
Türkiye’nin en genç söz yazarlarından biri olarak alkış topladı. Model’in dağılmasından sonra kendini Los Angeles’a attı, sonra Türkiye’ye geri döndü. Şimdiyse “Hayvan Yaralı” adını verdiği ilk single’ıyla solo olarak müziğe devam ediyor.

Fatma Turgut sevgilisi Can Temiz neden ayrıldı?​

‘BURCU’YA AŞIK OLDUKTAN SONRA KÖTÜLEŞTİ’ Geçen sene, Fatma Turgut ile Burcu Erim’in kavga ettiği bilgisi basına sızmıştı. Bu konuyla ilgili olarak Can Temiz, “Bize saldırdıktan sonra grubu bırakmaya karar verdim.

Fatma Turgut aldatıldı mı?​

Zor bir hayat yaşadığını anlatan Fatma Turgut, aldattığını ve aldatıldığını itiraf etti. Şarkıcı, “O kız gençti ve her hissin nasıl olduğunu bilmek istedi. Ben kendimi çoktan affettim” dedi. Fatma Turgut, Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Katarsis’ programına konuk oldu.
Burcu Erim kim?
1991 yılında İstanbul’da doğdu. Yeditepe Üniversitesi’nde Moda ve Tekstil Tasarımı okudu. 2013 yazında mezun olup, Napoli’deki Istituto Superiore di Design akademisinde Fashion Styling alanında 1 senelik master programına katıldı.
Fatma Hangi grubun solisti?
Model2007 – 2016You May Kiss The BrideFatma Turgut/Müzik grupları

Can Temiz neden ayrıldı?​

Geçen sene, Fatma Turgut ile Burcu Erim’in kavga ettiği bilgisi basına sızmıştı. Bu konuyla ilgili olarak Can Temiz, “Bize saldırdıktan sonra grubu bırakmaya karar verdim.

Burcu Erim kaç yaşında?​

Fatma Turgut konserinde Model şarkılarını söylüyor mu?
model’in solisti. çok fazla sempatik. seven sevmeyen herkesin bir kere konserine gitmesi lazım bu grubun.
Fatma Turgut model mi?
Fatma Turgut 1984 yılında Aydın’da dünyaya geldi. Son dönemin güçlü rock sanatçıları arasında yer alan Fatma Turgut eğitimini tamamladıktan sonra 2007 yılında Model adlı gruba katıldı.

You May Kiss the Bride dağıldı mı?​

You May Kiss The Bride (YMKTB), İstanbullu bir post-hardcore grubudur. 2011 yılında kurulan grup ilk EP’sini aynı yıl içerisinde yayınladı….You May Kiss The Bride (müzik grubu)

Geri