AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fatma Hangi grubun solisti?

Editör

Yeni Üye

Fatma Hangi grubun solisti?​

Model2007 – 2016You May Kiss The BrideFatma Turgut/Müzik grupları

Fatma Turgut hangi liseden mezun?​

Biyografi. İlköğrenimini, Atatürk İlköğretim Okulunda, ortaöğrenimini ise Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesinde tamamladı. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Ana Bilim Dalı Klasik Gitar Bölümüne girdi. 2010 yılında buradan mezun oldu.

Fatma Turgut şu an ne yapıyor?​

Fatma Turgut şu an ne yapıyor?
ŞarkıcıSöz YazarıBesteciGitaristMüzik ÖğretmeniFatma Turgut/Meslekleri

Fatma Turgut ve Can Temiz ne zaman ayrıldı?​

Fatma Turgut ve Can Temiz ne zaman ayrıldı?
Ancak 27 Eylül’de Model grubunun solistinin Twitter’da yaptığı retweet ile bunu yalanlamıştır. 27 Aralık gecesi önce Fatma Turgut kendi sosyal hesabından ayrıldığını duyurmuş ardından Model grubu sosyal medya hesabından Can Temiz ve Okan Işık bunu doğrulamıştır.

Fatma Turgut kimin kızı?​

Dilek TurgutFatma Turgut / Ebeveynleri

Fatma Turgut kime aşık?​

Model grubunun solisti Fatma Turgut, özel hayatında yaşadığı son tatsız olaylardan sonra aşk orucunu bozdu. Ünlü şarkıcı, yeni aşkını sosyal medya üzerinden itiraf etti. Geçtiğimiz kasım ayında Fatma Turgut’un, aynı grubun gitaristi Can Temiz’le ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Fatma Turgut eski sevgilisi kimdir?​

Fatma Turgut eski sevgilisi kimdir?
Fatma Turgut, uzun süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Can Baydar’la evlenme kararı aldığı ve 2021’de nikâh masasına oturmayı planladığı söylense de daha sonra ayrılık haberi çıktı. Herkes ünlü çifte evlenme gözüyle baksa da çiftten ayrılık haberi duyuldu. Sosyal medya hesaplarından da birbirlerini silmişlerdir.

Fatma Turgut konserlerinde Model şarkısı söylüyor mu?​

Fatma Turgut konserlerinde Model şarkısı söylüyor mu?
model’in solisti. çok fazla sempatik. seven sevmeyen herkesin bir kere konserine gitmesi lazım bu grubun.

Fatma Turgut konserde Model söylüyo mu?​

model grubunun sesi tüyleri diken diken eden yetenekli solisti.

Fatma Turgut konserde hangi şarkıları söyler?​

Binlerce kişinin katıldığı konserde Fatma Turgut, sevilen şarkılarını coşkulu kalabalık ile hep bir ağızdan söyledi. Repertuvarında ‘Elimde Dünya’ albümünün hit olan şarkılarının yanı sıra ‘Dünyalar Senin Olsun’ ve ‘Ben Vardım’ gibi şarkılarına yer veren Turgut, iki saat boyunca sahnede kaldı.

Geri