SoruCevap
Yeni Üye
Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden nasıl randevu alabilirim? Randevu almak için internet üzerinden veya telefonla iletişim kurabilirsiniz. İnternet üzerinden randevu almak için hastanenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, hastane randevu hattını arayarak da randevu alabilirsiniz. Randevu almak için kimlik bilgilerinizi ve sağlık sigortanızı hazır bulundurmanız önemlidir. Randevu alırken uygun bir tarih ve saat seçebilirsiniz. Randevu almak için erken rezervasyon yapmanız önerilir. Randevu alırken hastanenin açık olduğu saatleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.
İçindekiler
1. İlk olarak, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin resmi web sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Web sitesine giriş yapmak için tarayıcınızın adres çubuğuna
www.fsm.edu.tr
yazabilirsiniz.
2. Web sitesine giriş yaptıktan sonra, ana sayfada bulunan “Hastane Randevu” veya benzeri bir başlık altında yer alan “Randevu Al” seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.
3. Randevu alma sayfasında, hasta bilgilerinizi girmeniz istenecektir. Bu bilgiler arasında adınız, soyadınız, T.C. kimlik numaranız, doğum tarihiniz gibi kişisel bilgileriniz yer alır. Bu bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz önemlidir.
4. Hasta bilgilerinizi girdikten sonra, hangi poliklinikten randevu almak istediğinizi seçmeniz gerekmektedir. Poliklinik seçimi yaparken, muayene olmak istediğiniz branşı seçebilirsiniz.
5. Poliklinik seçimi yaptıktan sonra, randevu tarihini ve saatini belirlemeniz gerekmektedir. Müsait olan tarihler ve saatler listelenecektir, bu listeden size uygun olanı seçebilirsiniz.
6. Randevu tarihini ve saatini seçtikten sonra, işlemi tamamlamak için “Randevu Al” veya benzeri bir butona tıklamanız gerekmektedir. Randevunuz başarıyla oluşturulacak ve size bir onay mesajı gösterilecektir.
Bu adımları takip ederek Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden kolaylıkla randevu alabilirsiniz. Randevu almak için hastanenin resmi web sitesini kullanmanız gerektiğini unutmayın.
Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi randevu almak için online randevu sistemi kullanılabilir.
Randevu almak için hastanenin resmi web sitesine giriş yapabilirsiniz.
Randevu almak için telefonla iletişim kurabilirsiniz.
Randevu almak için hastaneye bizzat giderek randevu talebinde bulunabilirsiniz.
Randevu almak için TC kimlik numarası ve hasta bilgileri gerekmektedir.
İçindekiler
Nasıl Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden Randevu Alabilirim?
Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden randevu almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:1. İlk olarak, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin resmi web sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Web sitesine giriş yapmak için tarayıcınızın adres çubuğuna
FSMVÜ | Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi
FSMVÜ | Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi olarak Vizyonumuz, ürettiği bilgiyi ülke ve insanlık yararına kullanan, nitelikli araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan, evrensel düzeyde eğitim veren yenilikçi bir akademik kurum olmaktır.
![www.fsm.edu.tr](https://www.fsm.edu.tr/favicon.png?v=1.0)
2. Web sitesine giriş yaptıktan sonra, ana sayfada bulunan “Hastane Randevu” veya benzeri bir başlık altında yer alan “Randevu Al” seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.
3. Randevu alma sayfasında, hasta bilgilerinizi girmeniz istenecektir. Bu bilgiler arasında adınız, soyadınız, T.C. kimlik numaranız, doğum tarihiniz gibi kişisel bilgileriniz yer alır. Bu bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz önemlidir.
4. Hasta bilgilerinizi girdikten sonra, hangi poliklinikten randevu almak istediğinizi seçmeniz gerekmektedir. Poliklinik seçimi yaparken, muayene olmak istediğiniz branşı seçebilirsiniz.
5. Poliklinik seçimi yaptıktan sonra, randevu tarihini ve saatini belirlemeniz gerekmektedir. Müsait olan tarihler ve saatler listelenecektir, bu listeden size uygun olanı seçebilirsiniz.
6. Randevu tarihini ve saatini seçtikten sonra, işlemi tamamlamak için “Randevu Al” veya benzeri bir butona tıklamanız gerekmektedir. Randevunuz başarıyla oluşturulacak ve size bir onay mesajı gösterilecektir.
Bu adımları takip ederek Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden kolaylıkla randevu alabilirsiniz. Randevu almak için hastanenin resmi web sitesini kullanmanız gerektiğini unutmayın.
Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden Nasıl Randevu Alabilirim?
Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi randevu almak için online randevu sistemi kullanılabilir. |
Randevu almak için hastanenin resmi web sitesine giriş yapabilirsiniz. |
Randevu almak için telefonla iletişim kurabilirsiniz. |
Randevu almak için hastaneye bizzat giderek randevu talebinde bulunabilirsiniz. |
Randevu almak için TC kimlik numarası ve hasta bilgileri gerekmektedir. |
Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi randevu almak için online randevu sistemi kullanılabilir.
Randevu almak için hastanenin resmi web sitesine giriş yapabilirsiniz.
Randevu almak için telefonla iletişim kurabilirsiniz.
Randevu almak için hastaneye bizzat giderek randevu talebinde bulunabilirsiniz.
Randevu almak için TC kimlik numarası ve hasta bilgileri gerekmektedir.