Fatih Projesi Hangi Okullarda Uygulanacak

SoruCevap

Yeni Üye
Fatih Projesinin uygulanacağı Okullar
Fatih Projesi Hangi Okullarda Uygulanacak

Uygulamanın pilot olarak başlayacağı okullar şoyle:

Ankarada Sabahattin Zaim Anadolu Oğretmen Lisesi, Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesi, Ankara Lisesi, Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi, Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hasan Ali Yucel Anadolu Oğretmen Lisesi, Sincan İl Genel Meclisi İlkoğretim Okulu,

Balıkesirde Rahmi Kula Anadolu Lisesi, Bingolde Ataturk Anadolu Lisesi ve İMKB Fatih İlkoğretim Okulu,

Diyarbakırda Gaffar Okkan Anadolu Lisesi, Diyarbakır Guzel Sanatlar veSpor Lisesi, Diyarbakır Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Ziya Gokalp Lisesi,

Erzincanda Erzincan Milli Piyango Anadolu Lisesi, Erzurumda Şukrupaşa Anadolu Lisesi ile İbrahim Hakkı Fen Lisesi,

Hatayda Dr Mustafa Gencay Anadolu Lisesi, Hatay Anadolu İmam Hatip Lisesi, Antakya Karlısu Anadolu Oğretmen Lisesi,

İstanbulda Prof Dr Mumtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi, Yedikule Anadolu Lisesi, Dr Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi, Kartal Anadolu Lisesi, Hacı Sabancı Anadolu Lisesi, Mehmet Rauf Lisesi, Ozel Esayan Ermeni Lisesi,

İzmirde Selcuk İMKB Anadolu Lisesi, Konak Anadolu Lisesi, Karşıyaka Anadolu İmam Hatip Lisesi, Işılay Saygın Guzel Sanatlar ve Spor Lisesi,

Karamanda Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ile TOKİ Anadolu Lisesi, Kayseride Kadir Has Anadolu Lisesi ile Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi,

Kocaelide Golcuk Ataturk Anadolu Lisesi, Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mimar Sinan Lisesi, Şehit Ozcan Kan Anadolu Oğretmen Lisesi,

Mersinde Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi, Erdemli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Erdemli İMKB Anadolu Oğretmen Lisesi, Yahya Akel Fen Lisesi,

Rizede Sosyal Bilimler Lisesi, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi, TOBB Fen Lisesi,

Samsunda Samsun Anadolu Lisesi, Samsun Milli Piyango Anadolu Lisesi, Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi,

Uşakta Yaşar Akar İlkoğretim Okulu,

Yozgatta Şehitler Fen Lisesi ile Yozgat Anadolu Lisesi

Alıntı

Geri