AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Fatih Kiral kac dogumlu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Fatih Kıral kaç doğumlu?​

Fatih Kıral, 57 yaşında. Doğma büyüme İstanbullu. Gururla, “13 yaşından beri çalışıyorum” diyor. Zaten bu yüzden liseden sonra okumamış.
Kahraman Kıral hangi Mobilya’nın sahibi?
İşte o filmin öne çıkan oyuncularından biri de Tarık Akan’ın kardeşi rolündeki Kahraman Kıral’dı. 9 yaşındaki Kıral, muazzam oyunculuk performansıyla izleyicinin gönlünde taht kurdu. Şu anda 53 yaşında olan ve Fatih Kıral Mobilya’da genel müdür olarak görev yapan Kahraman Kıral’dan iki usta oyuncuyu dinledik.

Onur Kıral kimdir?​

American Intercontinental University’de iç mimari eğitimi alan Onur Kıral, ayrıca Amerika Savannah College of art and design bölümünde de eğitimine devam etti. Kıral geleneksel olanı çağdaş olanla birleştirme becerisine ve yetkinliğine sahip başarılı bir mimar.
Fatih kral kimdir?
Türkiye’deki mobilya sektörünün öncülerinden olan “Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon” markamız, 1980 yılında, aile mesleğinin devamı olarak kuruldu. Sektöre, kaliteli ve köklü bir değişim getirmek amacıyla yola çıkan Fatih Kıral, kendi ismini taşıyan ilk mağazasını İstanbul Anadolu Yakası’nda açtı.
Kahraman Kıral, (d. 1 Ocak 1964, İstanbul), Türk oyuncu, şarkıcı ve iş adamıdır. 1972–76 yılları arasında çocuk oyuncu olarak on dört filmde rol aldı. Bu filmlerden daha çok Canım Kardeşim, Şaşkın Damat, Gelin ve Oğul’daki oyunculuğuyla tanındı.
Kahraman Kıral Kimdir Kaç Yaşında?

Kahraman Kıral Genel müdür?​

57 yaşındaki Kahraman Kıral, şimdilerde ailesine ait mobilya şirketinde genel müdürlük yapıyor: “İstanbul Üniversitesi İktisat bölümünü kazandım. Ama erkenden iş hayatına atılabilmek için okulu bıraktım. Aile mesleğimiz mobilyacılık.
Oğuz Kıral kimdir?
Türkiye’de mobilya sektörünün öncü markalarından Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’un Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kıral ile eşi Figen Kıral’ın oğlu Oğuz Kıral, hayatını Mete Armağan ile Serap Armağan’ın kızı İrem Armağan ile birleştirdi.

Kahraman Kiral nereli?​

Kahraman Kıral, (d. 1 Ocak 1964, İstanbul), Türk oyuncu, şarkıcı ve iş adamıdır.
Kahraman Kıral şimdi ne yapıyor?
1976 yılında sinemayı bırakan Kıral günümüzde ticaretle ilgileniyor. Son verdiği röportajda şanslı bir çocuk olduğunu anlatan Kıral şimdilerde bir mobilya firmasının sahibi.
1 Ocak 1964 (58 yıl yaşında)Kahraman Kıral / Doğum tarihi
Canım Kardeşim çocuk kaç yaşında?
1973 yapım Canım Kardeşim filmi çekildiğinde 9 yaşındaydı Kahraman Kıral… Milyonları ağlatan Canım Kardeşim filminin çocuk oyuncusunun şimdiki halini görenler şaşırıyor. Unutulmaz filmde çocuk oyuncu olarak karşımıza çıkan ve herkesi ağlatan Kahraman Kıral şimdi 56 yaşında…