Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
1 yemek tabağı doğranmış fasulye turşusu
2 adet orta boy soğan
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Doğranmış fasulye turşusunu sudan geçirip fazla tuzundan arındıralım.
Eğer tursunuz çok çok tuzluysa bir kapta 5 dakika kadar su içinde bekletebilirsiniz, fazla bekletmeyin tadı gitmesin.
Tencereye sıvı yağ ve fazla küçük olmayacak şekilde doğranmış soğanları alıp, kavurmaya başlayalım.
Kavrulan soğana suyunu süzdüğümüz fasulyeyi ekleyip, karıştıralım, kapağını kapatalım.
Ben 10 dakika kadar kavurunca seviyorum, fazla yumuşamış sevmiyorum.
Sizde ne kadar yumuşak seviyorsanız arada karıştırarak pişirmeye bırakırsınız. Afiyet olsun.
Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 yemek tabağı doğranmış fasulye turşusu
2 adet orta boy soğan
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Doğranmış fasulye turşusunu sudan geçirip fazla tuzundan arındıralım.
Eğer tursunuz çok çok tuzluysa bir kapta 5 dakika kadar su içinde bekletebilirsiniz, fazla bekletmeyin tadı gitmesin.
Tencereye sıvı yağ ve fazla küçük olmayacak şekilde doğranmış soğanları alıp, kavurmaya başlayalım.
Kavrulan soğana suyunu süzdüğümüz fasulyeyi ekleyip, karıştıralım, kapağını kapatalım.
Ben 10 dakika kadar kavurunca seviyorum, fazla yumuşamış sevmiyorum.
Sizde ne kadar yumuşak seviyorsanız arada karıştırarak pişirmeye bırakırsınız. Afiyet olsun.
Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı