Fasulye Turşusu Kavurması Tanımı İçin Gereçler
1 adet büyük uzunluk soğan
İstediğiniz ölçü da fasulye turşusu
1 yemek kaşığı salça
Sıvıyağ
Fasulye Turşusu Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Soğanımızı minik minik doğruyoruz.
Sıvıyağda kavuruyoruz.
Turşumuzu da suyunu süzdürüp küçük küçük doğruyoruz.
Kavrulan soğana salçamızı da ekliyoruz.
Biraz daha kavurduktan sonra turşumuzu da ekliyoruz.
Birkaç çeşit daha kavurduktan sonra altını kapatıyoruz.
Sonrası servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Fasulye Turşusu Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet büyük uzunluk soğan
İstediğiniz ölçü da fasulye turşusu
1 yemek kaşığı salça
Sıvıyağ
Fasulye Turşusu Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Soğanımızı minik minik doğruyoruz.
Sıvıyağda kavuruyoruz.
Turşumuzu da suyunu süzdürüp küçük küçük doğruyoruz.
Kavrulan soğana salçamızı da ekliyoruz.
Biraz daha kavurduktan sonra turşumuzu da ekliyoruz.
Birkaç çeşit daha kavurduktan sonra altını kapatıyoruz.
Sonrası servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Fasulye Turşusu Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı