SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Fasulye Piyaz Tanımı İçin Materyaller
1.5 su bardağı haşlanmış fasulye
1 orta uzunluk domates
1 orta uzunluk kuru soğan
Maydanoz
Dereotu
Sumak
Tuz
Yarım limon suyu
Zeytinyağı
Fasulye Piyaz Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Fasulye haşlanır, soğan dilimlenir ve acısını almak için tuzla yoğurulur.
Domates dilimleyip eklenir. Soğan, domates, fasulye bir kapta birleştirilir.
Maydanoz, dereotu da karışıma eklenir. Sosunu başka bir kapta yapacağız.
Sumak, tuz, zeytinyağı, limon suyu karıştırılıp fasulyenin bulunduğu kaba eklenir. Ve servise hazır.
Sosunu karıştırmadan evvel buzdolabında bekletilirse daha hoş olacaktır. Yemek esnasında sosu eklenebilir.
İsteğe bağlı karabibere koyulabilir.
1.5 su bardağı haşlanmış fasulye
1 orta uzunluk domates
1 orta uzunluk kuru soğan
Maydanoz
Dereotu
Sumak
Tuz
Yarım limon suyu
Zeytinyağı
Fasulye Piyaz Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Fasulye haşlanır, soğan dilimlenir ve acısını almak için tuzla yoğurulur.
Domates dilimleyip eklenir. Soğan, domates, fasulye bir kapta birleştirilir.
Maydanoz, dereotu da karışıma eklenir. Sosunu başka bir kapta yapacağız.
Sumak, tuz, zeytinyağı, limon suyu karıştırılıp fasulyenin bulunduğu kaba eklenir. Ve servise hazır.
Sosunu karıştırmadan evvel buzdolabında bekletilirse daha hoş olacaktır. Yemek esnasında sosu eklenebilir.
İsteğe bağlı karabibere koyulabilir.