Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
1 tane soğan
1 çorba kaşığı salça
Yumurta 2 tane
1 kavanoz fasulye konservesi
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle soğanlarımızı kavuruyoruz, daha sonra fasulye konservesini ek edip, yeniden bir 20 dk yakın kavuruyoruz.
Sonrasında baharatlarını ek edip, karıştırıyoruz ve yumurtaları ek edip, karıştırıyoruz
Bir 10 dk dinlendirip, servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 tane soğan
1 çorba kaşığı salça
Yumurta 2 tane
1 kavanoz fasulye konservesi
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle soğanlarımızı kavuruyoruz, daha sonra fasulye konservesini ek edip, yeniden bir 20 dk yakın kavuruyoruz.
Sonrasında baharatlarını ek edip, karıştırıyoruz ve yumurtaları ek edip, karıştırıyoruz
Bir 10 dk dinlendirip, servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı