Fasulye Kavurması Yemeği

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Fasulye Kavurması Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
150 gram fasulye (Dolaptan çıkardım ben evvelden kavurup dolaba koyduğum)
1 yemek kaşığı salça
1 adet kuruş soğan
2 adet orta uzunluk patates
1 tatlı kaşığı kimyon, pul biber, tuz, karabiber
2 /4su bardağı su
1, 5 yemek kaşığı tereyağı
100 gram çekilmiş kıyma
1 tane tavuk bulyon (Tavuk suyu)

Fasulye Kavurması Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak soğan ve patates doğrayalım, kenar koyalım.
Tencere tereyağı alarak eritelim çabucak sonra soğan ekleyelim kavrulsun.
Ocakta kavrulan soğan üzerine salça ekleyelim, kavuralım.
Daha sonra patates ekleyelim 2 dakika karıştıralım.
Fasulye ve kıyma ekleyelim 2 su bardağı da su ek edelim.
Suyu çekecektir fasulyeler çektikten 1 su bardağı su ekleyelim çorba üzere olmayacak yemek biçiminde.
Tencerenin kapağını kapatalım pişmesini bekliyoruz. Afiyet olsun. Benim fasulyem buzluktan çıkarttım 1 saat evvelden.
Fasulye Kavurması Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst