AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Faruk Koca hangi hastanenin sahibi?

Editör

Yeni Üye

Faruk Koca hangi hastanenin sahibi?​

2 Ocak 1965, Kulu), Türk hekim, bürokrat ve siyasetçi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları ihtisası yaptı. Türkiye Eğitim ve Sağlık Araştırma Vakfı, Medipol Hastanesi ve İstanbul Medipol Üniversitesinin kurucusudur.

Medipol Üniversitesi Hastanesi kime ait?​

İstanbul Medipol Üniversitesi, Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı tarafından 2009 yılında İstanbul ilinde kurulan vakıf üniversitesidir.

F koca nereli?​

F koca nereli?
KonyaFahrettin Koca/Doğum yeri

Fahrettin Koca’nın eşi kimdir?​

Hale KocaFahrettin Koca/Eşi

Medipol Hastanesi kaç tane var?​

Vakıf Üniversitesi – Özel Hastane afiliasyon modeli ile sağlık sektörüne dev bir adım atan Medipol Üniversitesi Hastanesi; bünyesindeki 7 hastanesi (Genel Hastane, Diş Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi, Kadın Doğum Hastanesi, Tüp Bebek Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Göz Hastanesi), uzman akademik kadrosu ve …

Medipol kaç hastanesi var?​

Medipol kaç hastanesi var?
Medipol Mega, bünyesindeki 7 hastanesi, uzman akademik kadrosu ve ileri teknolojisi ile sağlığa dair ihtiyaç duyulabilecek her şeyi tek bir merkezde 7/24 sunuyor.

Nisa Hastanesi nin sahibi kim?​

İşte 21.08.2007 tarihinde alınan RAKABET KURUMU KARARI ile MEDİZ ZİNE isimli şirket ile Gümüşhanevi Tekkesi’ne ait olan ve NİSA HASTANESİ’nin de sahibi olan HAKSAĞ SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş, Fahrettin Koca’nın sahibi olduğu METROPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş tarafından devralınır…

Istanbul Medipol Üniversitesi vakıf mı?​

İstanbul Medipol Üniversitesi Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı (TESA) tarafından kurulmuştur. Vakfın kurucusu Dr. Fahrettin Koca’dır. İstanbul Medipol Üniversitesi, Haliç ve Kavacık Yerleşkelerinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Fahrettin Koca kardeşleri kim?​

Fahrettin Koca kardeşleri kim?
Nusret KocaÖzer KocaFahrettin Koca/Kardeşleri

Fahrettin Altun aslen nereli?​

Fahrettin Altun
Doğum | 11 Eylül 1976 Stuttgart, Almanya
Evlilik(ler) | Fatmanur Altun
Bitirdiği okul | İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü

Fahrettin Koca babası kimdir?​

Hasan KocaFahrettin Koca/Babalar

Fahrettin Koca kardeşi kimdir?​

Fahrettin Koca kardeşi kimdir?

Fahrettin Koca'nın kardeşleri Nusret Koca ve Özer Koca'dır. Nusret Koca ve Özer Koca, Fahrettin Koca'nın kardeşleridir.

Geri