AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Farmasi BB Krem helal mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Farmasi BB Krem helal mi?​

Doktor Cevdet Tuna gözetiminde üretimleri sürdürülen Farmasi kozmetik firması da HELAL SERTİFİKASI almış sayılı Türk firmalarındandır.
Hangi şampuan helal?
Helal Doğal Şampuan Fiyatları
Gabrini helal mi?
Türkiye’nin önde gelen üretim özellikli kozmetik fabrikalarından biri olup 12 000m2’lik geniş çalışma alanı ile renkli kozmetik, parfüm ve saç bakım ürünlerinin üretimlerini ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri ve HELAL/HALAL sertifikaları doğrultusunda üretim gerçekleştirmektedir.

Farmasi ürünlerinde alkol var mı?​

Farmasi parfümleri ETİL ALKOL içermez. (Pridin ve metanol kimyasalları karıştırılarak elde edilen ucuz bir alkol çeşitidir. Ciddi akciğer rahatsızlıklarına hatta ölümlere sebep olabilir.
Farmasi hangi ülkeye ait?
Emre Tuna, Farmasi kozmetiğin kurucusu Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk doktorlarından Dr. Cevdet Tuna’nın torunu ve Tuna Ailesi’nin üçüncü kuşak temsilcisidir. 22 Mayıs 1994 İstanbul doğumlu olan Emre Tuna, 2013 yılında Koç Lisesi’nden mezun olduktan sonra eğitim hayatına Amerika’da devam etmiştir.
Şampuan caiz mi?
‘Uluslararası Helal Kongresi’ne şampuanlar damga vurdu. Türk ve yabancı profesörlere göre, kullanılan tüm şampuanlar haram! Çünkü içlerinde ‘jelatin’ kullanılıyor. Ve bu madde, ağırlıklı olarak domuz yağından üretiliyor.
Cevap: Elidor İngiltere’nindir.
Gabrini nerenin malı?
Türk markası Gabrini Türkiye’nin önde gelen üretim özellikli kozmetik fabrikalarından birine sahiptir. Renkli kozmetik, parfüm ve saç bakım ürünlerini 12 bin metrekarelik alanda üretmektedir. ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri ve HELAL/HALAL sertifikalarına sahiptir.
Gabrini markası kime ait?
Gabrini’nin sahibi Mesut Kadıoğlu da bu dönemde Laleli’de bir bijuteride tezgahtar olarak çalışan yeni patronlardan biri.

Parfümlerde alkol olur mu?​

Etil alkol, iyi bir çözücü olduğu için esansların yapımında ve parfümeride kullanılır. Etil alkol, ispirto ve kolonya dışında birçok organik maddenin sentezinde görev alır. Etil alkol, ayrıca çözücü ve yakacak olarak da kullanılır.
Farmasi ürünleri nerede üretiliyor?
Günümüzde 2 bini aşkın ürün çeşidiyle hizmet veren Farmasi, ürünlerini İstanbul Ömerli’de bulunan 100.000 m² büyüklüğü olan ve yıllık 500 milyon üretim kapasitesi bulunan tesisinde üretiyor.
Farmasi yerli malı mı?
Cevdet Tuna’nın kurduğu, bugün ailenin üçüncü kuşak temsilcileri Sinan Tuna ve Emre Tuna tarafından yönetilen, gelecek nesiller için girişimciliği öne çıkarmayı felsefe edinen, ABD dahil 125 ülkeye ihracat yapan Türk markası Farmasi, dünyanın en prestijli kozmetik listesinde 32. Sırada yer aldı.

Içinde alkol olan şampuan kullanmak caiz mi?​

Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, alkol içeren kozmetik ürünlerinin kullanılmasında dinen herhangi bir sakınca bulunmuyor.

Geri