Farkli sayfalari farkli numaralandirmak icin hangi yol Izlenilmelidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Farklı sayfaları farklı numaralandırmak için hangi yol Izlenilmelidir?​

Biçim seçmek veya başlangıç numarasını kontrol etmek için Üst Bilgi ve Alt Bilgi > Sayfa Numarası > Sayfa Numaralarını Biçimlendir’e gidin. Numaralandırma stilini değiştirmek için Sayı biçimi’nde farklı bir stili seçin.
Sayfa sonu kesmesi nedir?
Word, her sayfanın sonuna otomatik olarak bir sayfa sonu ekler. Belgenizde her yeni sayfaya başlamak istediğinizde, el ile bir sayfa sonu da ekleyebilirsiniz. İmlecinizi bir sayfanın bitip sonraki sayfanın başlamasını istediğiniz yere yerleştirin. Ekle > Sayfa Sonu seçeneğine gidin.

Boş sayfa nasil silinir?​

Microsoft Word’deki fazladan boş sayfalar genellikle gereksiz paragraflardan veya sayfa sonlarından kaynaklanır. Bir sayfayı genellikle o sayfanın içeriğini seçerek ve “Delete” tuşuna basarak silebilirsin. Belgenin sonunda gizli bir paragraf veya sayfa sonu varsa belgede paragraf ve sayfa sonlarını gösterebilirsin.
Word’de her sayfaya farklı numara nasıl verilir?
Kapağa gidin ve sayfanın en alt kısmına çift tıklayın. Üstbilgi ve Altbilgi Araçları altında Tasarım sekmesinin altında “İlk Sayfada Farklı” kutucuğunu işaretleyin.
Öncekine Bağlantı yalnızca önceki gibi bir bölüme bağlantı içerir….Öncekine Bağla
Bölüm sonu ve sayfa sonu kesmesi nedir nasıl kullanılır?
Bölüm sonu eklemek istediğiniz zaman, Sayfa Düzeni sekmesinde Kesmeler’e tıklayın, sonra istediğiniz bölüm sonu türüne tıklayın.
- Sonraki Sayfa bölüm sonu, yeni bölümü sonraki sayfada başlatır.
- Sürekli bölüm sonu, yen, bölümü aynı sayfada başlatır.

Sayfa sonu nasıl kaldırılır?​

El ile konulmuş bir sayfa sonunu silme
- Giriş’e gidin ve Göster /Gizle’yi seçin. Belgenizin üzerinde çalışırken sayfa sonları görüntülenir.
- Sayfa sonundaki paragraf işaretine tıklayın veya dokunun ve ardından Delete tuşuna basın.
Word dosyasında bir sayfa nasıl silinir?
Windows’ta Word sayfa silme işlemi nasıl yapılır?
- Adım #1: İşlem yapmak istediğiniz Word dosyasını açın.
- Adım #2: Silmek istediğiniz sayfada boş bir noktaya tıklayın.
- Adım #3: Ctrl + G kombinasyonunu tuşlayın.
- Adım #4: Silmek istediğiniz sayfa numarasını yazın ve Enter’a basın.
- Adım #5: Kapat butonuna tıklayın.

Geri