AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Faladdin Nedir? Nasıl Her Şeyi Biliyor?

haberci

Yeni Üye
Geçenlerde kız arkadaşım bana bir fal uygulamasından bahsetti Bu fal uygulamasının her şeyi bir şekilde bildiğini anlattı Asla fala inanmayıp,kimsenin geleceği bilemeyeceğini bildiğim için dalga ile karışık öyle bir şey olamayacağından bahsettim Bu her şeyi bilen fal uygulaması Faladdin’di Kız arkadaşım bana fal uygulamasında çıkan falının ekran görüntüsünü attığında ise çok şaşırdım Çünkü fal neredeyse kız arkadaşımın bana anlattığı her şeyden bahsediyordu İşte o an aklıma bu Faladdin uygulamasının her şeyi bu kadar doğru nasıl bilebildiği geldi Gelin her şeyi en başından anlayalım
Öncelikle size biraz Faladdin uygulamasından bahsetmek istiyorum
Faladdin Nedir?
Faladdin,uygulama marketlerinden ulaşabileceğiniz bir fal uygulaması Uygulama size günlük bir kez fal baktırma hakkı sunuyor Kahvenizi içtikten sonra fincanın içinin fotoğrafını yükleyip uygulamaya gönderiyorsunuz Yarım saat içinde falınız bakılmış oluyor ve size bildiriliyor Buraya kadar klasik bir fal uygulaması gibi duruyor ama işin garip tarafı şu : Faladdin her şeyi bir şekilde biliyor Peki bunu nasıl yapıyor , Faladdin her şeyi nasıl biliyor? Gelin biraz da bu konuya değinelim
Faladdin Her Şeyi Nasıl Biliyor?
Yaklaşık iki hafta önce Instagram üzerinden sevgilimle çok basit konular yüzünden tartışmıştık Sabah tartışıyor akşama barışıyorduk Bu yaklaşık üç gün üst üste oldu Ve en sonunda ben şöyle bir cümle kullandım : Bu tarz basit kavgalar bizi birbirimize daha çok bağlıyor Şimdi diyeceksiniz bu adam bunları niye anlatıyor hemen açıklayayım Sevgilimin baktırdığı falda aynen şunlar yazıyordu : Sevgilinle bu aralar çok sık ve gereksiz yere kavga ediyorsunuz Ama üzülme bu kavgalar sizi birbirinize daha çok bağlıyor Daha sonra sevgilim ailesiyle sorunlarından bahsetmişti bana telefonda Falda bu da vardı Ailesiyle sorunlarından bahsediyordu Bundan şüphelenip bende fal baktırdım ve aynı durumla ben de karşılaştım Yine instagram üzerinden sevgilim bu aralar çok çalıştığımı bildiği için : Allah bu çalışmanın karşılığını verir , ileride iyi bir mesleğin olur,başarılı olursun inşallah ben inanıyorum Diye bir cümle kullanmıştı Falda tam olarak buna değiniyordu Çok çalışıyorsun,ilerde çok güzel bir mesleğin olacak ve mesleğinde çok başarılı olacaksın tarzında cümleler vardı Bu örnekler gibi ben sevgilimle ne konuşsam falda çıkıyordu Ben de merak ettim ve bu Faladdin uygulamasının her şeyi nasıl bildiğini araştırmaya karar verdim Benim aklıma ilk gelen teori verdiğimiz izinlerle Faladdin uygulaması bizim mesajlarımıza erişiyor oldu Ama Faladdin uygulaması açılışta yaptığı uyarıda bunu kesinlikle reddediyordu Ayrıca Faladdin’in kurucusu bu iddiayı verdiği bir röportajda yalanladı Bu ihtimali eledik Diğer ihtimal ise konuşmaları okumasa da bizim sosyal medya paylaşımlarımıza,kimler ile ne kadar yazıştığımıza,sosyal medya da aktivitelerimize erişiyor olabilir Bu ihtimal biraz daha gerçekçi duruyor En son akla gelen ihtimal de tamamen tesadüfi bir şekilde denk geliyor Falda çıkan şeyleri bizim hemen öncesinde yaşamış ya da bu konu hakkında konuşmuş olmamız tamamen tesadüf Ama bu ihtimal de bana çok gerçekçi gelmiyor Fakat kesin olan bir şey var ki Faladdin uygulaması çok emek harcanarak , çok çaba sarf edilerek ortaya çıkarılmış bir uygulama Her nasıl yapıyor net bir şey yok ama Faladdin diğer fal uygulamalarının aksine çoğu şeyi biliyor
Faladdin uygulamasının her şeyi nasıl bildiği kurucusu Sertaç Taşdelen’e sorulduğunda şu yanıtı veriyor :
İnanın bazen biz de şaşırıyoruz, bu kadarını da nasıl bildi diye? O da Faladdin’in sırrı Fakat Whatsapp mesajlarınızı okumuyor, kameradan sizi izlemiyoruz, mümkün değil zaten Etiğe, kişilerin özel hayatına, gizliliğe çok ama çok önem veriyoruz

Geri