AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Faik Ozturk Safiye Soymani aldatti mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Faik Öztürk Safiye Soymanı aldattı mı?​

Faik Öztürk yaptığı açıklamada kendisine kumpas kurulduğunu belirterek şunları söyledi: “Benden bunları çekip muhabir para istedi. Ben kadını tanımam etmem kadını da onlar ayarlamış zaten sonra geldiler benden para istiyorlar. Mesajları bile var.
Safiye Soyman yeni sevgilisi kim?
Ziya AkarözSafiye Soyman / Eşi (e. 1974–1985)

Faik Öztürk Kim Kimdir?​

Faik Öztürk, 1962 doğumludur. Bir fabrikada başlayan çalışma hayatı serüveni, bugün iş insanı olarak sürüyor. Elazığ’da doğan popüler isim, Safiye Soyman ile birliktelik yaşıyor.
Faik Öztürk ne kazası geçirdi?
Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Ankara-Isparta yolunda trafik kazası geçirdi.
Star TV’de ekranlara gelen İbrahim Tatlıses’in sunumuyla yayınlanan İbo Show programı konuklarından Faik Öztürk’ün yüzündeki yara izini gören vatandaşlar yara izinin sebebini merak etti. Edinilen bilgilere göre Faik Öztürk’ün yüzündeki yara izi düşmesi sonucu meydana geldi.
Safiye Soyman’ın kocasına ne oldu?
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde şirket kurarak, çok sayıda kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan haklarında 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ve 5 bin gün adli para cezası istenen Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftinin yargılandığı davada ilk celse görüldü.

Safiye Soyman ve Faik Öztürk neden evlenmiyor?​

Safiye Soyman, Faik Öztürk’le neden evlenmediklerine ilişkin soru üzerine şu açıklamayı yapmıştır: “Boşanmamak için evlenmiyorum, çünkü engelli bir oğlum var. Evlenmememde oğlumun etkisi büyük. Ancak ben ne metres hayatı yaşıyorum, ne de nikâhsız çocuk yapıyorum.
Safiye Soyman ve Faik Öztürk evli mi?
Safiye Soyman ve Faik Öztürk 1999 yılından beri ilişki yaşıyorlar. 23 senedir birlikte olan çiftin resmi bir nikahı bulunmuyor.

Faik Öztürk kaza geçirdi mi?​

Safiye Soyman ve Faik Sönmez, Ankara-Isparta yolunda trafik kazası geçirdi.
Faik Öztürk ne kanseri?
Öztürk ise “Prostat iyi huylu çıktı.
1999 yılından beri şarkıcı Safiye Soyman ile birlikte yaşayan resmi nikah yapmayan Faik öztürk, 60 yaşında ve Elazığ doğumlu. Aynı zamanda Flash TV’de kendine has üslubu ile program yapan Faik Öztürk’ün bilinen bir oğlu var.
Safiye Soyman ilk kocası kim?
Safiye Soyman, ilk evliliğini çocuk yaşta 13 yaşındayken 1974 yılında Ziya Akaröz ile yapmış bu evlilikten Ümran Erler adında bir kızı (d. 1975) ve Harun (d. 1977) adında bir oğlu olmuştur. Daha sonra 1985 yılında Ziya Akaröz ile boşanmıştır.

Safiye Soyman oğlu ne hastası?​

Safiye Soyman’ın sağlıklı bir yaşam süren oğlu Harun Akaröz’ün hayatı, yaklaşık 23 yıl önce bir kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisiyle altüst oldu. Hızla hastalığı ilerleyen ve yatağa mahkum kalan Akaröz’e annesi Soyman, bir bebek gibi bakmaya başladı.
Safiye Soyman ilk eşi kimdir?

Faik Öztürk kaç yaşında?​

60 yaşında (13 Nisan 1962)Faik Öztürk / Yaş

Geri