AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Faik Ergin Biyografi ve resimleri

haberci

Yeni Üye
Uygun Adım Aşk Üsteğmen Tayfun Resimleri Faik Ergin
Doğum Yeri : Hatay
Doğum Tarihi : 1978
Eğitimi : Lisans
İngiliz Koleji (Libya), İskenderum Anadolu Lisesi ve İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu
2000 ’de Best Model of Turkey ve Best Model of World seçildi Benzer yıl mankenliğe başladı ve
Fosforlu Cevriye (Mustafa AltıoklarTV) TV filminde ufak bir rolle öncelikle kamera karşısına geçti
Bir vakit Şahika Tekand Studio ’sunda oyunculuk eğitimi aldı
Küçük Ağa (Yusuf); 2019
Şampiyon Derviş (Ali TopanSönmezoğlu) (Davetli Oyuncu); 2019
Yerinde Adım Aşk (Tayfun)
Genco (Tibet); 2007
Öbür Oğul (Vefalı)
Sakın Söyleme (İsmail)
Hacı (Deniz)
Iffet (Sinan)
Gümüş (Berk)
Fosforlu Cevriye
faik ergin resimleri
*

Faik Ergin, 1978 yılında Hatay'da doğmuştur. Eğitim hayatı İngiliz Koleji (Libya), İskenderun Anadolu Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. 2000 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of World yarışmalarını kazanarak mankenlik kariyerine başlamıştır. Aynı yıl içinde Fosforlu Cevriye TV filminde ufak bir rolle oyunculuk deneyimine adım atmıştır.

Daha sonra Şahika Tekand Stüdyosu'nda oyunculuk eğitimi alan Faik Ergin, çeşitli dizilerde ve filmlerde yer almıştır. Bazı projeleri arasında "Küçük Ağa", "Şampiyon Derviş", "Yerinde Adım Aşk," "Genco", "Öbür Oğul", "Sakın Söyleme", "Hacı", "Iffet", "Gümüş" gibi yapımlar bulunmaktadır.

Kariyerinde çeşitli dizi ve filmlerde yer almasının yanı sıra, Faik Ergin'in hayranları için resimlerini araştırabilir ve sanatçının farklı projelerdeki performanslarını yakından inceleyebilirsiniz. Eğlenceli bir araştırma sizi bekliyor olabilir.

Geri