Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Facebookta yorumda birinden bahsetme nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Facebookta yorumda birinden bahsetme nasıl yapılır?​

“@” simgesini ve ardından Sayfa veya grubun adını yazın. Görünen listeden bir ad seçin. Sayfanın ayarlarına bağlı olarak Sayfadan bahsedemeyebileceğinizi unutmayın. Bir gönderide veya yorumda bir kişiden, Sayfadan veya gruptan bahsettiğinizde bir bağlantı oluşturulur.
Yorumlara etiketleme nasıl yapılır?
Instagram’da yoruma ve hikayeye birini etiketlemek ile ilgili sizlere etiketleme hakkında detayları derledik. Instagram’da herhangi bir gönderiye veya hikayeye kişiyi etiketlemek için, “@” işareti koyularak etiketlenen kişinin kullanıcı adı yazılmalıdır.

Facebook’ta arkadaş etiketleme nasıl yapılır?​

Bir fotoğrafı etiketlemek için:
- Etiketlemek istediğiniz fotoğrafı açmak için dokunun.
- Fotoğrafı Etiketle’ye dokunun.
- Etiketlemek istediğiniz kişinin adını yazın ve ardından Bitti’ye dokunun.
Facebook’ta bahset ne demek?
Bir gönderide veya yorumda bir Sayfadan bahsetmek için: “@” simgesini ve ardından Sayfanın adını yazın.
Öncelikle arkadaşlarınızı etiketlemek için Instagram’a giriş yapınız. Daha sonra etiket yapmak istediğiniz paylaşımın üzerine ‘@’ simgesini koyup etiketlemek istediğiniz kişinin adını yazınız. Ardından Instagram kişi listenizde var olan ve aynı isimde olan tüm Instagram kullanıcıları alt alta sıralanacaktır.
Instagramda etiketleme nasil yapilir yorum?
Instagram story etiketleme nasıl yapılır?
- Adım #1: Instagram mobil uygulamasını açın.
- Adım #2: Bir story oluşturun.
- Adım #3: Metin ekle butonuna dokunun.
- Adım #4: Başına @ ekleyerek etiketlemek istediğiniz kişinin kullanıcı adınız yazın.
- Adım #5: Metni yerleştirin.
- Adım #6: Hikayeyi paylaşın.

Arkadaş etiketleme nasıl yapılır?​

Bir Facebook takipçisi ne demek?
Birisini veya bir Sayfayı takip ettiğinizde, bu kişi veya Sayfanın güncellemelerini Haber Kaynağınızda görebilirsiniz. Bir Sayfayı beğenirseniz otomatik olarak takip edersiniz.

Facebook Arkadaşı Ekle ne demek?​

Bir arkadaş eklemek Akış’ta, Hikayelerde ve Fotoğraflarda birbirinizin hareketlerini görebileceğiniz anlamına gelir. Facebook’ta bir arkadaş eklemek istediğinizde şunları aklınızda bulundurun: Sadece tanıdığınız ve güvendiğiniz kişilere arkadaşlık isteği göndermelisiniz.
Etiketleme nedir nasıl yapılır?
Etiketleme kelime anlamı ile de tanıtma, bildirme, ne olduğunu açıklayan tanıtım araçlarıdır. Instagram’da bir gönderi paylaştığımızda gönderinin neyle alakalı olduğunu, gönderide kimlerin olduğunu ve gönderinin neyi anlattığını takipçilere bildirmek için bazı anahtar kelimeler kullanırız. Buna etiketleme denilir.
Instagram post etiketleme nasıl yapılır?
- Adım #1: Instagram mobil uygulamasını açın.
- Adım #2: Bir post hazırlayın ve düzenleme sayfasına geçin.
- Adım #3: Kişileri Etiketle seçeneğine dokunun.
- Adım #4: Post üzerinde etiketlemek istemek kişinin üzerine dokunun.
Bir gönderiyi etiketlemek ne demek?

Fotoğraf etiketleme nasıl yapılır?​

Instagram’da kişi etiketleme nasıl yapılır
- Birinci Adım: Instagram Aç
- İkinci Adım: Yeni bir Instagram yayını oluşturun.
- Üçüncü adım: Gönderilecek bir görsel seçin.
- Dördüncü adım: “İnsanları etiketle” alanını seçin.
- Beşinci adım: Etiketlemek istediğiniz kişiye dokunun.
- Altıncı adım: Kişinin kullanıcı adını arayın.
Facebook Yorum Gizleyince ne olur?
Sayfanızdaki bir gönderiye yapılan yorumu gizlediğinizde: Yorumu yazan kişi ve arkadaşları yorumu görmeye devam eder. Bu, daha fazla istenmeyen yorumu önlemenize yardımcı olabilir. Yorum, diğer herkes için gizlenir.

Facebook Hikaye Yorumları kimler görebilir?​

Hikayen’in altındaki simgesine dokunduktan sonra hedef kitlenizi seçin: Herkese Açık: Facebook arkadaşlarınız, takipçileriniz ve Messenger’da sohbet ettiğiniz kişiler hikayelerinizi görür. Sizi takip eden herkes hikayenizi görebilir ancak yalnızca arkadaş olduğunuz kişiler hikayenize yanıt verebilir.
Gönderine kimler yorum yapabilir?
Varsayılan olarak, herkese açık gönderilerinize sizi takip etmeyen kişiler de dahil olmak üzere herkes yorum yapabilir.
Güncellenmiş mobil tarayıcı deneyimi
- Haber Kaynağınızın üst kısmında Fotoğraf’a dokunun.
- Film rulonuzdan bir fotoğraf seçin ve İleri’ye veya Bitti’ye dokunun.
- Arkadaşlarını Etiketle’ye dokunun.
- Metin kutusuna adını yazın ve profil resminin yanındaki onay kutusuna dokunun.
- Paylaş’a dokunun.
Facebookta yaptığım yorumlar neden görünmüyor?
İki ihtimal var, birincisi arkadaşlarını engellemişsindir. bu yüzden kimse görmüyordur paylaşımlarını. Ayarlara girip orayı bir kontrol edebilirsin. İkincisi de arkadaşların seni takip etmiyordur (kapak fotoğrafının orada takip et butonu var o aktif değildir).

Hikayeyi kimler görebilir?​

Eğer hesabınızı gizli olarak ayarladıysanız, hikayenizi yalnızca onaylanmış takipçiler görebilir. Hesabınız herkese açık olarak ayarlıysa, hikayenizi Akışta takipçileriniz, profilinizde ise herkes görebilir.
Facebook’ta kimler yorum yapabilir?
Herkese açık bir gönderi oluşturmanız durumunda varsayılan olarak, sizi takip etmeyenler de dahil olmak üzere herkes beğenebilir ve yorum yapabilir.

Facebook’ta yorum yapamıyorum neden?​

Not: facebook.com adresinde takip etmediğiniz bir Sayfanın canlı yayınını izliyorsanız, yorumunuz paylaşılmadan önce Sayfayı takip etmeniz istenebilir. Facebook uygulamasında takip etmediğiniz bir Sayfanın canlı yayınına yorum bırakırsanız, yorumunuz paylaşılmaz.
Bir fotoğraf nasıl etiketlenir?
Paylaşmak için bir fotoğraf veya video seçtikten ve efektler veya filtreler ekledikten sonra, Paylaşma ekranında İnsanları Etiketle’ye dokunun. Fotoğrafta birine dokunun. Kişinin adını veya kullanıcı adını yazmaya başlayın ve açılan menüden adını seçin.

Geri