AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebookta Toplu Mesaj Silme Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
Facebookta toplu mesaj silme nasıl yapılır? Birçok kişi, Facebook mesajlarında zaman zaman temizlik yapmak isteyebilir. Facebookta toplu mesaj silme işlemi ise bu süreci hızlandırmanın en etkili yoludur. İlk olarak, Facebook hesabınıza giriş yapın ve mesajlarınızı görüntüleyin. Ardından, toplu mesaj silme için bir eklenti veya uygulama kullanabilirsiniz. Bu eklentiler, birden fazla mesajı aynı anda silmenizi sağlar. Eklentiyi yükledikten sonra, Facebookta toplu mesaj silme nasıl yapılır sorusunu yanıtlamış olursunuz. Sonuç olarak, Facebook mesajlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz.
İçindekiler

Facebook’ta Toplu Mesaj Silme Nasıl Yapılır?​

Facebook’ta toplu mesaj silme işlemi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak Facebook hesabınıza giriş yapın ve mesajlarınızın bulunduğu Messenger uygulamasını açın.
2. Adım: Messenger uygulamasında sağ üst köşede yer alan “Ayarlar” simgesine tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Mesajlar” seçeneğini bulun ve tıklayın.
4. Adım: “Mesajlar” sayfasında, sağ üst köşede yer alan “Toplu Mesajları Yönet” seçeneğine tıklayın.
5. Adım: Karşınıza gelen sayfada, silmek istediğiniz mesajları seçin. Birden fazla mesajı seçmek için CTRL tuşunu kullanabilirsiniz.
6. Adım: Mesajları seçtikten sonra, sayfanın en üstünde yer alan “Sil” butonuna tıklayın.
7. Adım: Karşınıza çıkan onay penceresinde “Sil” seçeneğini seçerek işlemi tamamlayın.
Not: Toplu mesaj silme işlemi sadece kendi gönderdiğiniz mesajları silmenizi sağlar. Karşı tarafın gönderdiği mesajları silme yetkiniz bulunmamaktadır.

Facebook’ta Toplu Mesaj Arşivleme Nasıl Yapılır?​

Facebook’ta toplu mesaj arşivleme işlemi yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın ve Messenger uygulamasını açın.
2. Adım: Messenger uygulamasında sağ üst köşede yer alan “Ayarlar” simgesine tıklayın.
4. Adım: “Mesajlar” sayfasında, sağ üst köşede yer alan “Toplu Mesajları Yönet” seçeneğine tıklayın.
5. Adım: Arşivlemek istediğiniz mesajları seçin. Birden fazla mesajı seçmek için CTRL tuşunu kullanabilirsiniz.
6. Adım: Seçtiğiniz mesajları arşivlemek için sayfanın en üstünde yer alan “Arşivle” butonuna tıklayın.
Not: Arşivlenen mesajlar, mesajlarınızın arşivlenmiş bölümünde saklanır ve ana mesaj kutunuzdan kaldırılır. Arşivlenen mesajları istediğiniz zaman geri getirebilirsiniz.

Facebook’ta Toplu Mesaj İndirme Nasıl Yapılır?​

Facebook’ta toplu mesaj indirme işlemi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak Facebook hesabınıza giriş yapın ve Messenger uygulamasını açın.
5. Adım: İndirmek istediğiniz mesajları seçin. Birden fazla mesajı seçmek için CTRL tuşunu kullanabilirsiniz.
6. Adım: Mesajları seçtikten sonra, sayfanın en üstünde yer alan “İndir” butonuna tıklayın.
7. Adım: Karşınıza çıkan onay penceresinde “İndir” seçeneğini seçerek işlemi tamamlayın.
Not: İndirilen mesajlar .html formatında indirilecektir ve bilgisayarınıza kaydedilecektir.

Facebook’ta Toplu Mesaj Engelleme Nasıl Yapılır?​

Facebook’ta toplu mesaj engelleme işlemi yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın ve Messenger uygulamasını açın.
3. Adım: Açılan menüden “Gizlilik” seçeneğini bulun ve tıklayın.
4. Adım: “Gizlilik” sayfasında, “Engellenen Kişiler” bölümüne gidin.
5. Adım: “Engellenen Kişiler” sayfasında, “Kişi Ekle” butonuna tıklayın.
6. Adım: Engellemek istediğiniz kişinin adını veya e-posta adresini girin ve “Engelle” butonuna tıklayın.
Not: Engellediğiniz kişi size mesaj göndermeye çalıştığında mesajlarınızı alamaz ve size ulaşamaz. Ayrıca, engellediğiniz kişinin size gönderdiği mevcut mesajlar da otomatik olarak silinir.

Facebookta Toplu Mesaj Silme Nasıl Yapılır?​

Facebookta toplu mesaj silme nasıl yapılır?
Facebookta mesajları toplu olarak nasıl silebilirim?
Facebookta birden fazla mesajı nasıl silerim?
Facebookta toplu mesaj silme özelliği nasıl kullanılır?
Facebookta mesajları hızlı bir şekilde nasıl silebilirim?

Facebookta toplu mesaj silmek için ne yapmalıyım?
Facebookta mesajları grup halinde nasıl silebilirim?
Facebookta birden çok mesajı nasıl silerim?
Facebookta toplu mesaj silme işlemi nasıl gerçekleştirilir?
Facebookta mesajları kolayca nasıl silebilirim?

Geri