AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebookta Profilimde Kimler Paylaşım Yapabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zeberus

Yeni Üye
Facebookta Profilimde Kimler Paylaşım Yapabilir? sorusu, hesap gizliliği açısından oldukça önemlidir. Facebook kullanıcıları, paylaşımlarını kimlerle paylaşacaklarına karar verirken, gizlilik ayarlarını kontrol etmelidirler. Bu ayarlar sayesinde, arkadaşlar, herkes veya özel bir grup insanla paylaşım yapılabilir. Ancak, bazı paylaşımlar sadece kendine saklanabilir. Bu seçenekler, kullanıcıların kimlerin paylaşımını görebileceğini kontrol etmesine olanak tanır. Hesap gizliliği, sosyal medya kullanıcılarının güvenliği için son derece önemlidir.
İçindekiler

Facebook’ta Profilimde Kimler Paylaşım Yapabilir?​

Facebook’ta profilinizde kimlerin paylaşım yapabileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızı kontrol etmekle mümkündür. Ayarlar kısmından paylaşımınızı kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz. Profilinizde arkadaşlarınız, herkese açık ya da sadece siz seçeneğini belirleyebilirsiniz. Ayrıca, kişilerin sizinle ilgili bilgi ve gönderileri paylaşmalarını engelleyebilirsiniz.

Facebook’ta Paylaşılan Gönderileri Nasıl Gizleyebilirim?​

Facebook’ta paylaşılan gönderileri gizlemek için, gönderinin üstüne gelerek üç nokta işaretine tıklamanız ve ardından “Gönderiyi Gizle” seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Bu işlem sonrası gönderi sizin için görünmeyecek. Ayrıca, gönderinin sahibine gitmeden önce, kendi profilinizdeki “Aktiviteler Günlüğü” bölümünden de gönderiyi silebilirsiniz.

Facebook’ta Kimler Beni Arkadaş Olarak Ekleyebilir?​

Facebook’ta kimlerin sizi arkadaş olarak ekleyebileceği, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. “Ayarlar” bölümünden “Gizlilik” seçeneğine tıkladıktan sonra “Kimler Beni Bulabilir?” kısmından “Kimler Beni Arkadaş Olarak Ekleme İsteği Gönderebilir?” seçeneğini belirleyebilirsiniz. Buradan arkadaşlık isteği göndermek isteyen kişileri belirleyebilir veya herkesin size istek göndermesine izin verebilirsiniz.

Facebook’ta Paylaşım Yaparken Kimler Görebilir?​

Facebook’ta paylaşım yaparken kimlerin görebileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. Paylaşım yaparken, “Gönderi Ayarları” kısmından “Kimlerle Paylaşmak İstiyorsun?” seçeneğini belirleyebilirsiniz. Buradan arkadaşlarınız, herkese açık ya da sadece siz seçeneğini belirleyebilirsiniz. Ayrıca, paylaşımınızın belirli kişiler tarafından görünmesini engelleyebilirsiniz.

Facebook’ta Kimler Beni Arayabilir?​

Facebook’ta kimlerin sizi arayabileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. “Ayarlar” bölümünden “Gizlilik” seçeneğine tıkladıktan sonra “Kimler Beni Arayabilir?” kısmından arama yapabilecek kişileri belirleyebilirsiniz. Buradan herkesin sizi aramasına izin verebilir veya sadece arkadaşlarınızın aramasına izin verebilirsiniz.

Facebook’ta Kimler Mesaj Atabilir?​

Facebook’ta kimlerin size mesaj atabileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. “Ayarlar” bölümünden “Gizlilik” seçeneğine tıkladıktan sonra “Kimler Benimle İletişim Kurabilir?” kısmından mesaj atabilecek kişileri belirleyebilirsiniz. Buradan herkesin size mesaj atmasına izin verebilir veya sadece arkadaşlarınızın mesaj atmasına izin verebilirsiniz.

Facebook’ta Kimlerin Fotoğraflarımı Görmesini İstemiyorum?​

Facebook’ta kimlerin sizin fotoğraflarınızı görmesini istemediğinizi belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. Fotoğrafın üstüne gelerek üç nokta işaretine tıklamanız ve ardından “Kimlerin Görebileceğini Düzenle” seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Buradan fotoğrafı kimlerin göreceğini belirleyebilirsiniz.

Facebook’ta Kimlerin Hangi Gönderilerimi Beğendiğini Görebilirim?​

Facebook’ta kimlerin hangi gönderilerinizi beğendiğini görmek için, “Aktiviteler Günlüğü” bölümünden “Beğenilerim” seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Burada beğendiğiniz gönderiler görünecektir. Ayrıca, size ait gönderilerde kimlerin beğendiğini görmek için, gönderinin altındaki “Beğen” butonuna tıklayarak listeyi görebilirsiniz.

Facebook’ta Hangi Uygulamalar Benim Bilgilerime Erişebilir?​

Facebook’ta hangi uygulamaların sizin bilgilerinize erişebildiğini kontrol etmek için, “Ayarlar” bölümünden “Uygulamalar” seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Burada, uygulamaların sizin bilgilerinize hangi derecede erişebileceği belirtilir. Bu ayarlardan uygulamaların erişimini düzenleyebilir veya uygulamaların erişimini tamamen kaldırabilirsiniz.

Facebook’ta Arkadaşlarımın Yaptığı Paylaşımları Nasıl Gizleyebilirim?​

Facebook’ta arkadaşlarınızın yaptığı paylaşımları gizlemek için, paylaşımın üstüne gelerek üç nokta işaretine tıklamanız ve ardından “Gönderiyi Gizle” seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Bu işlem sonrası paylaşım sizin için görünmeyecek. Ayrıca, arkadaşınızın yaptığı paylaşımı sizin duvarınızda görmek istemiyorsanız, paylaşımın üstüne gelerek “Gönderi Rapor Et” seçeneğinden “Benim Duvarımda Görmek İstemiyorum” seçeneğini belirleyebilirsiniz.

Facebook’ta Kimlerin Beni Takip Edebileceğini Nasıl Ayarlarım?​

Facebook’ta takipçi ayarlarınızı kontrol etmek için, “Ayarlar” bölümünden “Takip Et” seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Burada, herkese açık olan profilinizi kimlerin takip edebileceğini belirleyebilirsiniz. Ayrıca, takipçilerinizin size hangi bilgilerinizle erişebileceğini de belirleyebilirsiniz.

Facebook’ta Paylaşılan Gönderileri Nasıl Silinir?​

Facebook’ta paylaşılan gönderileri silmek için, gönderinin üstüne gelerek üç nokta işaretine tıklamanız ve ardından “Sil” seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Bu işlem sonrası gönderi tamamen silinir. Ayrıca, kendi profilinizdeki “Aktiviteler Günlüğü” bölümünden de gönderiyi silebilirsiniz.

Facebook’ta Kimler Benim Yorumlarımı Görebilir?​

Facebook’ta kimlerin sizin yorumlarınızı görebileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. “Ayarlar” bölümünden “Gizlilik” seçeneğine tıkladıktan sonra “Kimlerin Benimle İlgili Neyi Görebileceğini” kısmından yorumlarınızın kimler tarafından görülebileceğini belirleyebilirsiniz. Buradan herkesin yorumlarınızı görmesine izin verebilir veya sadece arkadaşlarınızın yorumlarınızı görmesine izin verebilirsiniz.

Facebook’ta Kimler Benim Paylaşımlarımı Yorumlayabilir?​

Facebook’ta kimlerin sizin paylaşımlarınıza yorum yapabileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. “Ayarlar” bölümünden “Gizlilik” seçeneğine tıkladıktan sonra “Kimlerin Benimle İlgili Neyi Görebileceğini” kısmından paylaşımlarınızı yorumlayabilecek kişileri belirleyebilirsiniz. Buradan herkesin yorum yapmasına izin verebilir veya sadece arkadaşlarınızın yorum yapmasına izin verebilirsiniz.

Facebook’ta Kimler Benim Yeni Arkadaşlarımı Görebilir?​

Facebook’ta yeni eklediğiniz arkadaşlarınızı kimlerin görebileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. “Ayarlar” bölümünden “Gizlilik” seçeneğine tıkladıktan sonra “Kimler Beni Bulabilir?” kısmından “Kimler Benim Arkadaşlarımı Görebilir?” seçeneğini belirleyebilirsiniz. Buradan arkadaşlarınızın kimler tarafından görülebileceğini belirleyebilirsiniz.

Facebook’ta Kimler Benim Paylaşımlarımı Beğenebilir?​

Facebook’ta kimlerin sizin paylaşımlarınızı beğenebileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. “Ayarlar” bölümünden “Gizlilik” seçeneğine tıkladıktan sonra “Kimlerin Benimle İlgili Neyi Görebileceğini” kısmından paylaşımlarınızı beğenebilecek kişileri belirleyebilirsiniz. Buradan herkesin beğenmesine izin verebilir veya sadece arkadaşlarınızın beğenmesine izin verebilirsiniz.

Facebook’ta Kimler Benim Profilime Bakabilir?​

Facebook’ta profilinize kimlerin bakabileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. “Ayarlar” bölümünden “Gizlilik” seçeneğine tıkladıktan sonra “Kimler Beni Bulabilir?” kısmından “Kimler Benim Profilime Bakabilir?” seçeneğini belirleyebilirsiniz. Buradan profilinize kimlerin bakabileceğini belirleyebilirsiniz.

Facebook’ta Kimler Beni Etiketleyebilir?​

Facebook’ta kimlerin sizi etiketleyebileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. “Ayarlar” bölümünden “Gizlilik” seçeneğine tıkladıktan sonra “Kimler Beni Etiketleyebilir?” kısmından etiketlenme ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Buradan herkesin sizi etiketlemesine izin verebilir veya sadece arkadaşlarınızın sizi etiketlemesine izin verebilirsiniz.

Facebook’ta Kimler Benim Fotoğraflarıma Yorum Yapabilir?​

Facebook’ta kimlerin sizin fotoğraflarınıza yorum yapabileceğini belirlemek, gizlilik ayarlarınızdan kontrol edilebilir. Fotoğrafın üstüne gelerek üç nokta işaretine tıklamanız ve ardından “Kimlerin Yorum Yapabileceğini Düzenle” seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Buradan yorum yapabilecek kişileri belirleyebilirsiniz.

Facebookta Profilimde Kimler Paylaşım Yapabilir?​

Profilimde kimler paylaşım yapabilir?
Paylaşım ayarlarınızı kişiye özel yapabilirsiniz.
Arkadaşlarınızın paylaşımlarını sadece onlar görebilir.
Paylaşım ayarlarınızı “sadece ben” olarak ayarlayabilirsiniz.
Profilinizdeki fotoğrafları kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.

Profilimde kimler paylaşım yapabilir?
Paylaşım ayarlarınızı istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
Paylaşımlarınızı arkadaşlarınızın arkadaşları da görebilir.
Her paylaşımınızda kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.
Paylaşımlarınızı herkese açık olarak ayarlayabilirsiniz.

Geri