Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Facebookta profil resmi nasil gizlenir?

Editör

Yeni Üye

Facebookta profil resmi nasıl gizlenir?​

Kapak fotoğrafının altındaki şeridin ortasında bulunan “Hakkında” düğmesine tıkla. Profilinde yer alan bilgilerin yanındaki “Düzenle” düğmesine tıkla. “Hedef kitle seçici” açılır menüsüne tıkla ve o profil bilgisini gizlemek için “Sadece ben” seçeneğini seç. “Değişiklikleri Kaydet” düğmesine tıkla ve diğerine geç.

Facebook profil resmi neden değişmiyor?​

Facebook profil resmi neden değişmiyor?
Facebook mobil uygulamasını kullanıyorsanız, uygulamayı kapatın ve yeniden açın. Bir mobil cihaz kullanıyorsanız, sorunsuz bir veri veya Wi-Fi ağına bağlandığınızdan emin olun. Bir bilgisayar kullanıyorsanız, sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin. Bekleyip profil resminizi daha sonra değiştirmeyi deneyin.

Facebook profil ayarları nasıl yapılır?​

Facebook ile giriş yaptığınız uygulamaları düzenleyin:
- Adım #1: Facebook internet sitesini açın.
- Adım #2: Hesap bilgilerinizle giriş yapın.
- Adım #3: Sağ üst köşedeki aşağı yönlü ok butonuna tıklayın.
- Adım #4: Açılan menüden Ayarlar ve Gizlilik menüsünü açın.
- Adım #5: Buradan Ayarlar seçeneğine tıklayın.

Facebook profil fotoğrafı nasıl değiştirilir?​

Facebook profil fotoğrafı nasıl değiştirilir?
Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine ve sonra adınıza dokunun. Profil resminize ve ardından Profil Resmini Değiştir’e dokunun. Bir fotoğraf seçin veya çerçeve ekleyin. Kullanmak istediğiniz fotoğrafı seçin ve Bu Fotoğrafı Kullan’a dokunun.

Facebook fotoğraf güncelleme nasıl yapılır?​

Öncelikle herhangi bir fotoğrafınızı Facebook üzerinden açın (masaüstü); ardından Profil Resmi Yap seçeneğine tıklayın. Bu noktada bu fotoğrafınızı Facebook olduğu gibi yukarı taşıyacak ve profil fotoğrafınız haline getirecek. Bunun için ayrıca bir işlem yapmanıza da gerek yok.

WhatsApp profil fotoğrafı nasıl gizlenir?​

WhatsApp profil fotoğrafı nasıl gizlenir?
Whatsapp Profil Fotoğrafını Herkesten Gizleme
- Whatsapp uygulamasında Ayarlar bölümünü açın.
- Hesap > Gizlilik > Profil Fotoğrafı yolunu izleyin.
- Hiç Kimse seçeneğini seçin.

Profil fotoğrafınız ve bilgilerinizi gizlemek veya değiştirmek hakkında faydalı bilgiler verilmiş, ayrıca Facebook profil ayarlarını düzenlemenin adımları da paylaşılmış. Eğer birisi Facebook profil fotoğrafınızı değiştiremiyorsa, mobil uygulamayı kapatıp açma, iyi bir internet bağlantısına sahip olma ve tarayıcıyı yenileme gibi çözüm önerileri sunulmuş.

Profil ayarlarını düzenlemek için Facebook'a giriş yapmanızı ve "Ayarlar" bölümüne giderek istediğiniz değişiklikleri yapmanız gerektiğini belirtilmiş. Profil resminizi değiştirmek isterseniz, profil sayfanıza giderek "Profil Resmini Değiştir" seçeneğini kullanabileceğiniz adımlar paylaşılmış.

Öte yandan, WhatsApp profil fotoğrafını gizlemenin adımları da anlatılmış; Ayarlar bölümünden "Hesap > Gizlilik > Profil Fotoğrafı" yolunu takip ederek profil fotoğrafınızı kimlerin görebileceğini ayarlayabileceğiniz bilgisi verilmiş. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri