Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Facebookʼta Özel Mesaj Nasıl Gönderilir?

theking

Yeni Üye

Facebookʼta özel mesaj nasıl gönderilir? Facebook hesabınıza giriş yapın ve sağ üst köşedeki mesaj simgesine tıklayın. Ardından, mesaj göndermek istediğiniz kişinin adını arama çubuğuna yazın. Sonuçlar arasından doğru kişiyi seçin ve mesajınızı yazın. Göndermek için “Gönder” düğmesine tıklayın. Özel mesaj göndermek istediğiniz kişinin Facebook arkadaşınız olması gerekir. Unutmayın, özel mesajlar yalnızca sizin ve alıcının görebileceği şekilde gönderilir. Facebookʼta özel mesaj göndermek oldukça kolay ve hızlı bir işlem!
İçindekiler

Facebook, kullanıcıların birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayan popüler bir sosyal medya platformudur. Özel mesajlar, Facebook üzerinden diğer kullanıcılara birebir ileti göndermek için kullanılan bir özelliktir. Özel mesaj göndermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: İlk olarak, Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.
Adım 2: Sayfanın üst kısmında bulunan arama çubuğuna mesaj göndermek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını yazın.
Adım 3: Arama sonuçları sayfasında, doğru kişiyi bulduğunuzdan emin olun.
Adım 4: Kişinin profil sayfasına gidin ve “Mesaj Gönder” düğmesini tıklayın.
Adım 5: Mesaj kutusuna istediğiniz mesajı yazın ve “Gönder” düğmesini tıklayın.
Bu adımları takip ederek, Facebook üzerinden özel mesaj gönderebilirsiniz. Özel mesajlar, kullanıcılar arasında gizli ve birebir iletişim sağlamak için kullanılan bir iletişim yöntemidir. Özellikle arkadaşlarınızla veya aile üyelerinizle özel konuları paylaşmak veya özel bilgileri iletmek için kullanabilirsiniz.

Facebook Messenger Üzerinden Özel Mesaj Nasıl Gönderilir?

Facebook Messenger, Facebook’un anlık mesajlaşma uygulamasıdır ve özel mesaj göndermek için de kullanılabilir. Facebook Messenger üzerinden özel mesaj göndermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Facebook Messenger uygulamasını indirin ve açın.
Adım 2: Ana ekranın üst kısmında bulunan arama çubuğuna mesaj göndermek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını yazın.
Adım 3: Arama sonuçları sayfasında, doğru kişiyi bulduğunuzdan emin olun.
Adım 4: Kişinin profil sayfasına gidin ve alt kısımda bulunan mesaj kutusuna tıklayın.
Adım 5: Mesaj kutusuna istediğiniz mesajı yazın ve “Gönder” düğmesini tıklayın.
Bu adımları takip ederek, Facebook Messenger üzerinden özel mesaj gönderebilirsiniz. Facebook Messenger, Facebook hesabınızla entegre olduğu için Facebook arkadaşlarınızla ve diğer kişilerle kolayca iletişim kurmanızı sağlar. Özel mesajlarınızı Messenger üzerinden göndererek daha hızlı ve pratik bir iletişim deneyimi yaşayabilirsiniz.

Facebook‘ta özel mesaj nasıl gönderilir?
Mesaj göndermek için kişinin profilindeki “Mesaj Gönder” butonuna tıklayın.
Mesaj yazma alanına istediğiniz mesajı girin.
Mesajı göndermek için “Gönder” butonuna tıklayın.
Mesajınız karşı tarafa iletilmiş olacak.

Facebook‘ta özel mesaj nasıl gönderilir?
Kişinin profilindeki “Mesaj Gönder” butonuna tıklayın.
Mesaj yazma alanına istediğiniz mesajı girin.
Mesajı göndermek için “Gönder” butonuna tıklayın.
Mesajınız karşı tarafa iletilmiş olacak.

Geri