Facebookʼta Gönderilen Tüm Arkadaşlık İsteği Nasıl İptal Edilir?

SoruCevap

Yeni Üye
Facebookʼta gönderilen tüm arkadaşlık isteği nasıl iptal edilir? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Facebook hesabınıza giriş yapın. “Arkadaşlar” sekmesine tıklayın. “Arkadaşlık İstekleri”ni seçin. Gönderilen İstekler bölümüne gidin. İptal etmek istediğiniz isteğin yanındaki “İptal Et” butonuna tıklayın. İsteğiniz başarıyla iptal edilecektir. Bu basit adımları takip ederek Facebookʼta gönderilen tüm arkadaşlık isteği nasıl iptal edilir, sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Unutmayın, sosyal medya platformlarında arkadaşlık isteklerini iptal etmek oldukça kolaydır.
İçindekiler

Facebook’ta Gönderilen Tüm Arkadaşlık İsteği Nasıl İptal Edilir?​

Facebook’ta gönderilen tüm arkadaşlık isteğini iptal etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sağ üst köşede bulunan ok işaretine tıklayarak açılır menüyü açın.
3. Adım: Açılır menüden “Arkadaşlar” seçeneğini seçin.
4. Adım: Arkadaşlar sayfasında sol tarafta bulunan menüden “İstekler” sekmesine tıklayın.
5. Adım: İstekler sekmesinde gönderdiğiniz tüm arkadaşlık isteklerini göreceksiniz. İptal etmek istediğiniz isteğin yanındaki “İptal Et” düğmesine tıklayın.
6. Adım: İsteği iptal etmek istediğinize emin misiniz diye bir onay penceresi çıkacak. “İptal Et” düğmesine tekrar tıklayarak isteği iptal edin.
Bu adımları takip ederek Facebook’ta gönderdiğiniz tüm arkadaşlık isteklerini iptal edebilirsiniz. Arkadaşlık isteğini iptal ettiğinizde karşı tarafa bildirim gitmeyeceğini unutmayın.

Facebookʼta Gönderilen Tüm Arkadaşlık İsteği Nasıl İptal Edilir?​

Facebook‘ta arkadaşlık isteği iptal etmek için profilinize gidin.
Arkadaşlık İstekleri sekmesine tıklayın.
İsteği işaretle ve iptal et seçeneğini seçin.
İsteği onaylamadıysanız, otomatik olarak iptal olur.
Arkadaşlık isteğini gönderen kişinin profilini ziyaret edin ve isteği iptal edin.

Facebook‘ta profilinize gidin.
Arkadaşlık İstekleri sekmesine tıklayın.
İsteği işaretle ve iptal et seçeneğini seçin.
İsteği onaylamadıysanız, otomatik olarak iptal olur.
Arkadaşlık isteğini gönderen kişinin profilini ziyaret edin ve isteği iptal edin.