AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebookta Fotoğrafları Kimler Görebilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Facebookta Fotoğrafları Kimler Görebilir? konusu, Facebook kullanıcılarının fotoğraflarının gizlilik ayarları hakkında bilgi vermektedir. Facebook, kullanıcılara fotoğraflarını kimlerin görebileceğini kontrol etme imkanı sunmaktadır. Facebookta fotoğrafları kimler görebilir? sorusunun cevabı, kullanıcının gizlilik ayarlarına bağlıdır. Kullanıcılar, fotoğraflarını herkese açık, sadece arkadaşlarına veya belirli kişilere gösterme seçeneğine sahiptir. Fotoğrafların gizlilik ayarları, kullanıcının profil ayarlarından kolayca değiştirilebilir. Facebookta fotoğrafları kimler görebilir? sorusuna cevap, kullanıcının tercihlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kullanıcılar, gizlilik ayarlarını düzenleyerek fotoğraflarını istedikleri kişilerle paylaşabilir veya gizleyebilir.
İçindekiler

Facebook’ta Fotoğrafları Kimler Görebilir?​

Facebook’ta paylaştığınız fotoğrafların kimler tarafından görülebileceği, gizlilik ayarlarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Facebook, kullanıcılara fotoğraflarını istedikleri kişilerle paylaşma seçeneği sunar. Bu sayede, fotoğraflarınızı sadece belirli kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz.

Facebook Gizlilik Ayarları Nasıl Yapılır?​

Facebook’ta fotoğraflarınızın kimler tarafından görülebileceğini belirlemek için gizlilik ayarlarınızı düzenlemeniz gerekmektedir. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 1: Facebook hesabınıza giriş yapın.
Adım 2: Sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayın ve “Ayarlar” seçeneğini seçin.
Adım 3: Sol menüden “Gizlilik” seçeneğini seçin.
Adım 4: “Kimler Gönderilerinizi Görebilir?” başlığı altında yer alan “Düzenle” seçeneğine tıklayın.
Adım 5: “Gönderilerinizi Kimler Görebilir?” bölümünde “Özel” seçeneğini seçin.
Adım 6: “Özel” seçeneğini seçtikten sonra, fotoğraflarınızı görmesini istediğiniz kişileri ekleyebilirsiniz.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Nasıl Gizleyebilirim?​

Eğer Facebook’ta paylaştığınız fotoğrafları tamamen gizlemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Profilinizi ziyaret edin.
Adım 3: Fotoğraflar sekmesine tıklayın.
Adım 4: Gizlemek istediğiniz fotoğrafın üzerine gelin ve üç noktalı menüyü açın.
Adım 5: “Gizle” seçeneğini seçin.
Adım 6: Fotoğrafın gizlilik ayarlarını belirleyin ve değişiklikleri kaydedin.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Nasıl Sadece Arkadaşlarım Görebilir?​

Facebook’ta fotoğraflarınızı sadece arkadaşlarınızın görmesini istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Sağ üst köşede yer alan ok işaretine tıklayın ve “Ayarlar” seçeneğini seçin.
Adım 4: “Kimler Gönderilerinizi Görebilir?” başlığı altında yer alan “Düzenle” seçeneğine tıklayın.
Adım 5: “Gönderilerinizi Kimler Görebilir?” bölümünde “Arkadaşlar” seçeneğini seçin.
Adım 6: Değişiklikleri kaydedin.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Herkese Açık Hale Nasıl Getirebilirim?​

Eğer Facebook’ta paylaştığınız fotoğrafları herkese açık hale getirmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 5: “Gönderilerinizi Kimler Görebilir?” bölümünde “Herkese Açık” seçeneğini seçin.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Nasıl Özelleştirebilirim?​

Facebook’ta paylaştığınız fotoğrafları özelleştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 4: Düzenlemek istediğiniz fotoğrafın üzerine gelin ve düzenleme seçeneklerini kullanın.
Adım 5: Fotoğraf filtreleri, etiketleme, açıklama ekleme gibi özellikleri kullanarak fotoğrafı özelleştirin.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Nasıl Silerim?​

Facebook’ta paylaştığınız fotoğrafları silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 4: Silmek istediğiniz fotoğrafın üzerine gelin ve üç noktalı menüyü açın.
Adım 5: “Sil” seçeneğini seçin.
Adım 6: Fotoğrafı kalıcı olarak silmek istediğinize emin olun ve işlemi onaylayın.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Nasıl Etiketleyebilirim?​

Facebook’ta paylaştığınız fotoğrafları etiketlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 4: Etiketlemek istediğiniz fotoğrafın üzerine gelin ve etiketleme seçeneklerini kullanın.
Adım 5: Fotoğrafı etiketlemek istediğiniz kişinin adını veya ismini yazın.

Facebook’ta Fotoğraf Etiketlemelerini Nasıl Kaldırabilirim?​

Facebook’ta fotoğraflardaki etiketlemeleri kaldırmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 4: Etiketlemeyi kaldırmak istediğiniz fotoğrafın üzerine gelin ve etiketleme seçeneklerini açın.
Adım 5: Etiketin üzerine gelin ve “Kaldır” seçeneğini seçin.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Nasıl İndirebilirim?​

Facebook’ta paylaştığınız fotoğrafları indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 4: İndirmek istediğiniz fotoğrafın üzerine gelin ve üç noktalı menüyü açın.
Adım 5: “İndir” seçeneğini seçin.
Adım 6: Fotoğrafı bilgisayarınıza indirin.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Nasıl Sınıflandırabilirim?​

Facebook’ta fotoğraflarınızı sınıflandırmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 4: Sınıflandırmak istediğiniz fotoğrafın üzerine gelin ve üç noktalı menüyü açın.
Adım 5: “Sınıflandır” seçeneğini seçin.
Adım 6: Fotoğrafı istediğiniz albüm veya kategoriye ekleyin.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Nasıl Düzenleyebilirim?​

Facebook’ta paylaştığınız fotoğrafları düzenlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 4: Düzenlemek istediğiniz fotoğrafın üzerine gelin ve düzenleme seçeneklerini kullanın.
Adım 5: Fotoğraf filtreleri, kırpma, parlaklık ayarı gibi özellikleri kullanarak fotoğrafı düzenleyin.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Nasıl Yedekleyebilirim?​

Facebook’ta paylaştığınız fotoğrafları yedeklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 3: Sol menüden “Bilgilerinizi Yönetin” seçeneğini seçin.
Adım 4: “Facebook Bilgileri” başlığı altında yer alan “Fotoğraflar” seçeneğine tıklayın.
Adım 5: “Fotoğraflarınızı İndirin” bölümünde “Oluştur” seçeneğini seçin.
Adım 6: Facebook size bir indirme bağlantısı sağlayacak, bu bağlantıya tıklayarak fotoğraflarınızı yedekleyebilirsiniz.

Facebook’ta Fotoğraflarımı Nasıl Paylaşabilirim?​

Facebook’ta fotoğraf paylaşmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 2: Ana sayfanızda veya profilinizde “Fotoğraf Paylaş” düğmesine tıklayın.
Adım 3: Fotoğraf seçmek için “Fotoğraf Ekle” düğmesine tıklayın.
Adım 4: Paylaşmak istediğiniz fotoğrafı seçin ve “Aç” düğmesine tıklayın.
Adım 5: Fotoğrafın altına açıklama yazabilir ve isterseniz etiketler ekleyebilirsiniz.
Adım 6: Paylaş düğmesine tıklayarak fotoğrafı paylaşın.
1. Fotoğraflarınızı sadece arkadaşlarınız görebilir.
2. Fotoğraflarınızı herkese açık olarak paylaşabilirsiniz.
3. Fotoğraflarınızı sadece siz görebilirsiniz.
4. Fotoğraflarınızı belirli kişilerle paylaşabilirsiniz.
5. Fotoğraflarınızı sadece belirli arkadaşlarınız görebilir.

Fotoğraflarınızı sadece arkadaşlarınız görebilir.
Fotoğraflarınızı herkese açık olarak paylaşabilirsiniz.
Fotoğraflarınızı sadece siz görebilirsiniz.
Fotoğraflarınızı belirli kişilerle paylaşabilirsiniz.
Fotoğraflarınızı sadece belirli arkadaşlarınız görebilir.

Geri