Facebook’ta bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizin profilinizi göremeyecek ve mesaj atamayacak. Engellenen kişi, sizin paylaşımlarınızı ve etkinliklerinizi göremez. Engelleme işlemi, arkadaşlık ilişkisini sonlandırmaz, sadece geçici olarak görüşmeyi engeller. Engellenen kişi, sizin etiketlendiğiniz paylaşımları göremez. Engelleme işlemi, engellenen kişi tarafından fark edilebilir ve rahatsızlık yaratabilir. Engellenen kişi, sizin profilinizdeki yorumları ve beğenileri göremez. Engelleme işlemi, engellenen kişiye bildirilmez ve geri alınamaz. Engellenen kişi, sizin gruplara katılmanızı ve etkinliklere katılmanızı göremez.
İçindekiler
Engellediğiniz kişi size arkadaşlık isteği gönderemez.
Engellediğiniz kişi sizinle etiketlenmiş fotoğraflarınızı göremez.
Engellediğiniz kişi sizinle etiketlenmiş paylaşımlarınıza yorum yapamaz.
Engellediğiniz kişi profilinizdeki güncellemeleri göremez.
Engellediğiniz kişi sizinle etkinlik oluşturamaz veya etkinliklere katılamaz.
İçindekiler
Facebookta Engelleme Yapınca Ne Olur?
Facebookta bir kişiyi engellediğinizde, o kişinin profilini, gönderilerini ve yorumlarını artık göremezsiniz. Aynı şekilde engellediğiniz kişi de sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Engellediğiniz kişi, sizinle arkadaş olamaz, mesajlaşamaz ve etiketleyemez. Ayrıca, engellediğiniz kişinin size gönderdiği mesajlar otomatik olarak “Diğer” klasörüne gider ve bildirim almadan orada kalır.
Engellediğim Kişi Beni Hala Görebilir Mi?
Evet, engellediğiniz kişi sizi hala görebilir. Ancak, engellediğiniz kişi sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Sadece sizinle arkadaş olamaz, mesajlaşamaz ve etiketleyemez. Engellediğiniz kişi, sizinle iletişim kurmak istediğinde bir hata mesajı alır ve size ulaşamaz.
Engellediğim Kişiye Bildirim Gider mi?
Hayır, engellediğiniz kişiye bildirim gitmez. Engellediğiniz kişi, sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Dolayısıyla, engellediğiniz kişi tarafından yapılan etiketlemeler, yorumlar veya mesajlar size bildirim olarak gelmez.
Engellediğim Kişi Beni Engellediğimi Nasıl Anlar?
Engellediğiniz kişi, sizi engellediğinizi anlayabilir. Eğer engellediğiniz kişi sizin profilinize gidip “Bu kişiyi engelledim” şeklinde bir uyarı görürse, sizi engellemiş olduğunuzu anlayabilir. Ancak, engellediğiniz kişi sizi engellememişse, profilinizi ve gönderilerinizi normal şekilde görebilir.
Engellediğim Kişinin Mesajları Nereye Gider?
Engellediğiniz kişinin size gönderdiği mesajlar “Diğer” klasörüne gider. Bu klasördeki mesajları normalde bildirim almadan görebilirsiniz. Ancak, engellediğiniz kişinin size gönderdiği mesajlar otomatik olarak bu klasöre gider ve sizin haberiniz olmadan orada kalır.
Engellediğim Kişi Beni Nasıl Engelleyebilir?
Engellediğiniz kişi, sizin profilinize gidip “Bu kişiyi engelle” seçeneğini kullanarak sizi engelleyebilir. Ayrıca, engellediğiniz kişi sizinle arkadaş olmadığı sürece sizinle mesajlaşamaz veya sizi etiketleyemez. Ancak, engellediğiniz kişi sizinle arkadaşsa ve sizi engellemek istiyorsa, profilinize gidip “Bu kişiyi engelle” seçeneğini kullanabilir.
Engellediğim Kişi Beni Neden Engelledi?
Engellediğiniz kişinin sizi neden engellediğini kesin olarak bilemezsiniz. Herhangi bir sebep olabilir, kişisel tercihlerine veya ilişkilerine bağlı olabilir. Engellediğiniz kişiyle iletişime geçerek neden engellendiğinizi öğrenmek isteyebilirsiniz, ancak bu durumda da karşı tarafın size cevap verme zorunluluğu yoktur.
Engellediğim Kişi Beni Tekrar Engelleyebilir mi?
Evet, engellediğiniz kişi sizi tekrar engelleyebilir. Engellediğiniz kişi, sizi engellediği sürece sizinle iletişim kuramaz. Ancak, engellediğiniz kişi sizi engellemeyi kaldırdıktan sonra tekrar sizi engelleyebilir. Bu durumda, yine engellenmiş olursunuz.
Engellediğim Kişi Beni Takip Edebilir mi?
Hayır, engellediğiniz kişi sizi takip edemez. Engellediğiniz kişi, sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Dolayısıyla, engellediğiniz kişi sizi takip edemez ve sizinle etkileşimde bulunamaz.
Engellediğim Kişiye Yorum Yapabilir miyim?
Engellediğiniz kişiye yorum yapamazsınız. Engellediğiniz kişi, sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Dolayısıyla, engellediğiniz kişiye yorum yapma imkanınız da olmaz.
Engellediğim Kişi Beni Gruplardan Çıkarabilir mi?
Evet, engellediğiniz kişi sizi gruplardan çıkarabilir. Engellediğiniz kişi, sizinle iletişim kuramaz ve sizi etiketleyemez. Ancak, grup yöneticisi olarak sizi gruplardan çıkarabilir veya engelleyebilir.
Engellediğim Kişi Benim Paylaştığım Grupları Görebilir mi?
Hayır, engellediğiniz kişi sizin paylaştığınız grupları göremez. Engellediğiniz kişi, sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Dolayısıyla, engellediğiniz kişi sizin paylaştığınız grupları da göremez.
Engellediğim Kişi Beni Etiketleyebilir mi?
Hayır, engellediğiniz kişi sizi etiketleyemez. Engellediğiniz kişi, sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Dolayısıyla, engellediğiniz kişi sizi etiketleyemez ve sizinle etkileşimde bulunamaz.
Engellediğim Kişi Beni Arkadaş Olarak Ekleyebilir mi?
Hayır, engellediğiniz kişi sizi arkadaş olarak ekleyemez. Engellediğiniz kişi, sizin profilinizi göremez ve sizinle iletişim kuramaz. Dolayısıyla, engellediğiniz kişi sizi arkadaş olarak ekleyemez.
Engellediğim Kişi Benim Paylaştığım Etkinlikleri Görebilir mi?
Hayır, engellediğiniz kişi sizin paylaştığınız etkinlikleri göremez. Engellediğiniz kişi, sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Dolayısıyla, engellediğiniz kişi sizin paylaştığınız etkinlikleri de göremez.
Engellediğim Kişi Benim Profilimi Görebilir mi?
Hayır, engellediğiniz kişi sizin profilinizi göremez. Engellediğiniz kişi, sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Dolayısıyla, engellediğiniz kişi sizin profilinizi de göremez.
Engellediğim Kişi Beni Neden Takip Edemiyor?
Engellediğiniz kişi sizi takip edemiyor çünkü sizi engellemişsiniz. Engellediğiniz kişi, sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Dolayısıyla, engellediğiniz kişi sizi takip edemez ve sizinle etkileşimde bulunamaz.
Engellediğim Kişi Benim Gönderilerimi Görebilir mi?
Hayır, engellediğiniz kişi sizin gönderilerinizi göremez. Engellediğiniz kişi, sizin profilinizi, gönderilerinizi ve yorumlarınızı göremez. Dolayısıyla, engellediğiniz kişi sizin gönderilerinizi de göremez.
Engellediğim Kişi Beni Neden Engellemedi?
Engellediğiniz kişinin sizi neden engellemediğini kesin olarak bilemezsiniz. Herhangi bir sebep olabilir, kişisel tercihlerine veya ilişkilerine bağlı olabilir. Engellediğiniz kişiyle iletişime geçerek neden engellenmediğinizi öğrenmek isteyebilirsiniz, ancak bu durumda da karşı tarafın size cevap verme zorunluluğu yoktur.
Facebookta Engelleme Yapınca Ne Olur?
Facebook‘ta engelleme yaparsanız, engellediğiniz kişi sizin paylaşımlarınızı göremez. |
Engellediğiniz kişi sizi etiketleyemez ve profilinizi ziyaret edemez. |
Engellediğiniz kişi sizinle mesajlaşamaz ve arama sonuçlarında çıkmaz. |
Engellediğiniz kişi sizinle gruplarda etkileşime geçemez. |
Engellediğiniz kişiye ait eski mesajlarınız silinmez, sadece siz göremezsiniz. |
Engellediğiniz kişi size arkadaşlık isteği gönderemez.
Engellediğiniz kişi sizinle etiketlenmiş fotoğraflarınızı göremez.
Engellediğiniz kişi sizinle etiketlenmiş paylaşımlarınıza yorum yapamaz.
Engellediğiniz kişi profilinizdeki güncellemeleri göremez.
Engellediğiniz kişi sizinle etkinlik oluşturamaz veya etkinliklere katılamaz.