Facebookta beni engelleyen kisi beni gorebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Facebookta beni engelleyen kişi beni görebilir mi?​

Engellendiyseniz, arkadaşınız sonuçlar arasında görünmeyecek. Ancak sadece arkadaş listesinden çıkarıldıysanız, profili kısmen de olsa (gizlilik ayarlarına göre) görebileceksiniz. Bunun ardından sizi engellediğini düşündüğünüz kişiyle ortak bir arkadaşınızın profiline gidin.

Facebook’ta bir kişiyi engelleyince ne olur?​

Facebook’ta bir kişiyi engelleyince ne olur?
Birisini engellediğinizde, o kişi sizin profilinize erişmeye çalışırsa sizin tarafınızdan engellendiklerini gösteren bir mesaj alacak. Birisini engellediyseniz ve bir süre fikrinizi değiştirip onunla yeniden arkadaş olmayı istiyorsanız bu kişiye koyduğunuz engeli kaldırabilirsiniz.

Facebookta yakında ziyaret edilen sayfalar nasıl silinir?​

Facebookta yakında ziyaret edilen sayfalar nasıl silinir?
Adım #4: Ekranın sol sütununda bulunan Daha Fazla seçeneğine tıklayın. Adım #5: Açılan menüden Arama Geçmişi bölümünü açın. Adım #6: Silmek istediğiniz aramanın yanındaki seçenek butonuna tıklayın. Adım #7: Sil seçeneğine tıklayın.

Beni engelleyen beni görebilir mi?​

Sizi WhatsApp’tan engelleyen bir kişi sizinle alakalı ne hikaye, ne profil bilgileri ne de başka bilgileri göremez. Aynı şekilde siz de o kişinin hikayelerini ve diğer profil bilgilerini göremezsiniz.

Facebookta engellediğin kişi arkadaşlarından çıkar mi?​

Facebookta engellediğin kişi arkadaşlarından çıkar mi?
Yani daha önce listenizde olan birini engellediyseniz arkadaş listenizden de çıkar. Engellemeyi kaldırdıktan sonra bu kişiyi yeniden arkadaş olarak eklemelisiniz. Ayrıca birisinin engellemesini kaldırdığınızda, o kişi Facebook’ta herkese açık olarak paylaştığınız gönderileri görebilir.

Engellediğim kişi beni görebilir mi?​

Engellediğim kişi beni görebilir mi?
Bu sorunun cevabını kısaca açıklayalım. Instagram’da engellediğiniz bir kişi sizin profilinizi asla göremez. Sizin onu engellediğinizi de göremez sadece tahmin edebilir. Yani sonuç olarak Instagramda engellediğiniz bir kişi hiçbir şekilde bildirim almaz ve konu ile alakalı hiçbir şey görmez.
Yakınlarda ziyaret edilenler nasıl silinir?​
Geçmişi tamamen silme
- Tarayıcıdaki simgesine tıklayın (simge yoksa, akıllı telefondaki menü butonuna tıklayın).
- Ayarlar’a tıklayın.
- Gizlilik bölümüne geçin.
- Verileri temizle satırına tıklayın.
- Geçmiş seçeneğinin çalıştırıldığından emin olun.
- Diğer seçenekleri kapatın (sadece tarayıcının geçmişini silmek istediğinizde).

Facebook hesabıma ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor?​

Facebook hesabıma ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor?
facebook.com/login/identify adresine gidin ve talimatları izleyin. Facebook hesabınıza giriş yapmak için daha önce kullandığınız bir bilgisayarı veya cep telefonunu kullandığınızdan emin olun. Geri almak istediğiniz hesabı aratın. Hesabınızı ad, e-posta adresi veya telefon numarasına göre aratabilirsiniz.

Facebook arkadaş ekleme butonu nasıl eklenir?​

Facebook arkadaş ekleme butonu nasıl eklenir?
Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Aşağı inip Ayarlar’a dokunun.
- Hedef Kitle ve Görünürlük kısmına inin ve İnsanlar Seni Nasıl Bulabilir ve Seninle Nasıl İletişim Kurabilir? ifadesine dokunun.
- Sana kimler arkadaşlık isteği gönderebilir? kısmına dokunun.
- Herkes veya Arkadaşlarımın arkadaşları’na dokunun.

Merhaba! Facebook'ta bir kişi sizi engellediyse, o kişi sizin profilde, hikayelerde veya başka içeriklerinizde görünmeyecektir. Sadece arkadaş listesinden çıkarılmışsanız, o kişinin profilini kısmen görebilirsiniz ancak bazı bilgiler gizli olabilir. Eğer birisinin sizi engellediğini düşünüyorsanız, ortak bir arkadaşınızın profilini ziyaret ederek kontrol edebilirsiniz.

Engellendiğinizde, engellediğiniz kişi size ait profilde veya içeriklerde bir şey göremez. Sizin tarafınızdan engellendiklerini anlayabilir ve engelinizi kaldırırsanız tekrar ulaşabilirler. Facebook'ta bir kişiyi engellediğinizde, sizin profilinize erişmeye çalıştıklarında engellendikleri bilgisini alırlar.

Facebook'ta yakında ziyaret edilen sayfaları silmek istiyorsanız, Daha Fazla seçeneğine tıklayarak Arama Geçmişi bölümüne geçebilir ve istediğiniz aramayı silebilirsiniz.

Eğer bir kişi sizi WhatsApp'tan engellediyse, profil bilgilerinizi, hikayelerinizi veya başka bilgilerinizi göremez. Aynı şekilde siz de onun bilgilerini göremezsiniz. Facebook'ta birini engellediğinizde, o kişi arkadaş listesinden de çıkar. Engeli kaldırdığınızda tekrar arkadaş eklemelisiniz. Engeli kaldırdığınızda, o kişi sizin paylaşımlarınızı görebilir.

Instagram'da birini engellediğinizde, o kişi sizin profilinizi göremez ve siz de onun profilini göremezsiniz. Engellenen kişi bildirim almaz ve hiçbir şey göremez.

Yakın zamanda ziyaret edilen sayfaları silmek için tarayıcıda veya uygulama ayarlarında geçmişi tamamen silebilirsiniz. Facebook hesabınıza ulaşamıyorsanız, Facebook'un hesap kurtarma sayfasını ziyaret ederek hesabınıza erişmeye çalışabilirsiniz. Arkadaş ekleme butonu eklemek için Facebook ayarlarında Hedef Kitle ve Görünürlük kısmını inceleyebilirsiniz. Umuyorum yardımcı olmuşumdur! Sorularınızı sormaktan çekinmeyin.

Geri