- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Facebookta arkadaşlarım doğum günümü nasıl görür?
Facebook Doğum Günü Bildirimi Ayarı Bu ayarı yapmak için sağ üst köşeden Hesap > Ayarlar ve Gizlilik > Ayarlar > Bildirimler > Doğum Günleri > Yaklaşan Doğum Günleri kutucuğunu işaretleyip, “AÇIK” konumuna getirmeniz yeterlidir. Artık hiçbir facebook doğum günü bildirimi kaçırmayacaksınız.Doğum Tarihi nasıl değiştirilir?
Kişinin nüfus kaydında yer alan yaşının (doğum tarihinin) asliye hukuk mahkemesinde dava açılarak mahkeme aracılığı ile değiştirilmesidir. Bu değişiklik yaşın büyütülmesi şeklinde olabileceği gibi küçültülmesi şeklinde de olabilir.
Facebookta doğum günü mesajlarına nasıl cevap verilir?
1 Yöntem 1 / 3: Sosyal Medyada
- Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim! Harika zaman geçiriyorum!
- Bir adam. Bir doğum günü.
- BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM, O YÜZDEN BÜYÜK HARFLERLE YAZMAM GEREK. Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim!
- Daha çok fikir almak için örnek cevaplar bölümüne göz at.
Bugün kimin doğum günü?
Bugün kimin doğumgünü, bugün doğan ünlülerFacebook doğum tarihimi neden değiştiremiyorum?
Bu kısma girmek için Profil sayfanızın açık olması gerekiyor. Profil sayfanızın hemen üstünde Hakkında kısmını görebilirsiniz. Ardından İletişim Bilgileri ve Temel Bilgiler kısmına gelin. Bu kısımda Doğum Tarihi ve Doğum Yılı bölümünden doğum tarihinizi değiştirebilirsiniz.
Facebook Doğum Tarihi nasıl değiştirilir?
Profil sayfanızın hemen üstünde Hakkında kısmını görebilirsiniz. Ardından İletişim Bilgileri ve Temel Bilgiler kısmına gelin. Bu kısımda Doğum Tarihi ve Doğum Yılı bölümünden doğum tarihinizi değiştirebilirsiniz.
Facebook Doğum Günü Gizleme (Masaüstü/PC)
- Facebook hesabınıza giriş yapın.
- Profilinize girin.
- “Hakkında” sekmesine tıklayın.
- İmleci doğum tarihinizin yazılı olduğu alana getirin.
- “İletişim ve temel bilgilerini düzenle” yazısı belirecek, tıklayın.
- Son olarak doğum tarihinin sağında bulunan “Düzenle” yazısına basın.